BAFRASPOR'DA DURUM DEĞERLENDİRMESİ

BAFRASPOR'DA DURUM DEĞERLENDİRMESİ

Spor Toto 3. lig 3. grupta mücadele eden 1930 Bafra Spor takımı Antalya Topkapı Palace otelde gerçekleştirmiş olduğu kamp çalışmalarına devam etmektedir.

A+A-

Antalya'daki 12 günlük kampta teknik heyet ve futbolcular bir yandan sabah ve akşam olmak üzere günde çift antremanla ve hazırlık maçlarıyla çalışmalarını sürdürüyor. 

            Takımın teknik patronu Cahit Erçevik kamptaki 8 günlük çalışmalar konusunda geniş olarak bir toplantı yaptı. Toplantıya kulüp başkanı Hüseyin ÇAMAŞ, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Bu esnada ilk olarak konuşma yapan Erçevik 8 günden bu yana Antalya'da 12 günlük bir kampa girdik. Bu esnada 6 transfer yapıldı. Transferlerimizi iyi bir araştırmalar sonucunda yönetimimizle beraber gerçekleştirdik. Antremanlarımızda iyi bir güç toplayıp 2. devre yapacağımız  karşılaşmalarda alacağımız sonuçlarla mutlu bir sevinç yaşayacağız. Yapmış olduğumuz hazırlık maçlarımız da 1 beraberlik ve 1 mağbuliyetimiz var. Tabiki bu arada yapmış olduğumuz hazırlık maçlarında  eksiklerimizi görüyoruz. Bu eksikliklerimizi en aza indirmemiz gerektiğini belirtmek isterim. Bunu da hep birlikte aşacaz. 1930 Bafra Sporun  layık olduğu yere gelmesi için  hep birlikte başaracaz. Bir takım ruhu içerisinde olmalıyız. Bafralı spor severlere keyif verici ve mutlu edici sonuçlar armağan etmeliyiz. Bu esnada Bafra Belediye Başkanımız Zihni Şahin ve bafralı spor severlere çok teşekkür ediyorum dedi.

            Bu arada futbolcularda teker teker kamp hakkında görüşlerini açıkladılar. Yapılan konuşmalarda toplu bir yönde birleştiler. Bizler 1930 Bafra spor için mücadelemizi veriyoruz. Buna herkesin inanmalarını istiyoruz. Yapacağımız karşılaşmalarda mücadelemizi sonuna kadar vereceğimizi söylemek isteriz dediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.