BAFRASPOR'A MADDİ DESTEK

BAFRASPOR'A MADDİ DESTEK

Samsun Towers ve Ersa İnşaatın sahibi Helim KURT VE ortakları 1930 Bafra Spora maddi destekte bulundular.

A+A-

Asıl Bafra ’lı olan ve her zaman kalbi ve gönlü Bafra’yla dolu olan Helim KURT ve ortakları 1930 Bafra Spora maddi destekte bulunarak reklam konusunda bir başarıya imza atarak yardımda bulundular.

            Sporla iç içe olan ve yakından ilgili olduğunu söyleyen Helim KURT ;

“ 1930 Bafra Sporun böylesine başarılara imza attığı günlerde üzerimize bir görev düştüğünü hissettim. Her ne kadar Bafra dışında İstanbul’da bulunsak ta bizim memleketimizin takımıdır diyerek ilk nefesimizi aldığımız yeri unutmamak ve sırtımızı dönememek gerekir. Bizim de bir dem olsun katkıda bulunmamız gerektiğinden kulübümüze bir damla da bizden olsun dedik. Her zaman söylemişizdir duyarlılık sadece birileri için değil de, her zaman saygın olmaya çalıştık. Samsun Towers ve Er-sa İnşaat olarak bunu başardık. Olmaz denilecek kadar gönlümüzü verdik.  İstanbul’un değişik semtlerin de yapmış olduklarımız dan dolayı ilklere imza atmış durumdayız. Böyle yaptığımız yardımların bir öncülük olarak kabul ederek, Bafra’lı olup Bafra dışında bulunan herkesi kulübüne sahip çıkmasını ve desteklerini göstermelerini istiyorum dedi.

            Samsun Towers ve Er-sa İnşaat ortaklarından Mahmut KURT bizzat kulübe gelerek 1930 Bafra Spor Kulüp Başkanı Hüseyin ÇAMAŞ ve yönetimini ziyarette bulundu. Bu arada Kulüp Başkanı Hüseyin Çamaş yapılan yardım karşısında teşekkürlerini sundu. Takımın şu günlerde maddi ve manevi yardıma ihtiyacı olduğunu ifade eden Çamaş herkesin takıma yardımcı olmasını istiyoruz. Bafra içinde ve dışarıda bulunan herkesi yardım çağırısında bulundu. Son olarak ise kulüp tarafından iş adamı Mahmut Kurt’a 1930 Bafra Sporun forması hediye edildi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.