Bafraspor Yeni Bir Başlangıç İçin Sahaya İndi

Bafraspor Yeni Bir Başlangıç İçin Sahaya İndi

Samsun Süper Amatör Lig’inde A grubunda mücadele edecek olan 1930 Bafraspor yeni teknik direktörü Polat Özkan önderliğinde ilk antrenmanına çıktı.

A+A-

Samsun Süper Amatör Lig’inde A grubunda mücadele edecek olan 1930 Bafraspor yeni teknik direktörü Polat Özkan önderliğinde ilk antrenmanına çıktı.

Samsun Süper Amatör Lig A grubunda mücadele edecek olan 1930 Bafraspor, yeni teknik direktörleri Polat Özkan önderliğinde ilk antrenmanlarını gerçekleştirdi. Antrenman, Bafra Şehir Stadyumu'nda saat 16.00'da başladı ve kulüp Başkanı Gökhan Göz, bu önemli anı yakından takip etti.

Bafraspor'un köklü geçmişine vurgu yapan Başkan Göz, yeni bir dönemin başladığını belirtti. Özellikle genç yeteneklere yatırım yapmanın önemine değinerek, kulübün iç tesislerinin ve futbolcuların yaşam alanlarının iyileştirilmesi için çalışmaların başladığını açıkladı. Ayrıca, bu yatırımın değerli olduğunu ve kulübün geleceğine katkı sağlayacağını söyledi. Başkan Göz, Bölgesel Amatör Lig (BAL) hedeflerini dile getirirken, oyuncular ve teknik ekip arasında özel bir bağ kurulduğunu ve kulüp olarak büyük hedeflere odaklandıklarını belirtti. Üçüncü lig hedefinin çok yakın olduğuna inandığını ve mevcut kadronun birinci lige çıkabileceğine inandığını ifade etti. Bafraspor taraftarlarının kulüp için kritik bir rol oynadığını vurgulayan Başkan, Bafraspor'un sahip olduğu etkileyici 5.000 kişilik stadyumuyla herkesi maçlara davet etti. Kulüp olarak bu sezon BAL Ligi'ne yükselme sözü verdiklerini ve taraftarların desteğinin bu hedefe ulaşmalarında önemli olduğunu belirtti.

Ayrıca, genç yeteneklerin yetişmesine odaklandıklarını ve altyapı çalışmaları için uzman teknik hocaların transfer edildiğini açıkladı. Kulübün geleceğine güvenle baktığını ve başarılı bir sezonun kendilerini beklediğini vurguladı.bafraspor-002.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.