Bafraspor Termespor maçında galip yok

Bafraspor Termespor maçında galip yok

Samsun Bölgesi Süper Amatör Liginin ilk haftasında 1930 Bafraspor ligin güçlü ve iddialı ekiplerinden biri olan Termespor'u Bafra Yeni Şehir Stadyumunda konuk etti.

A+A-

Samsun Bölgesi Süper Amatör Liginin ilk haftasında 1930 Bafraspor ligin güçlü ve iddialı ekiplerinden biri olan Termespor'u Bafra Yeni Şehir Stadyumunda konuk etti.

 

Orta Hakem Erdem Mertoğlu'nun düdüğüyle başlayan müsabakaya ev sahibi 1930 Bafraspor daha iyi başlayan taraf oldu. Karşılaşmanın 18 dakikasın da  ilk ciddi atağında rakibinin sol tarafından kazandığı serbest vuruş da Kader'in güzel kafa golüyle öne geçen 1930 Bafraspor oldu. Karşılaşmada dengeyi arayan Termespor 34 dakika da tecrübeli futbolcusu Ahmet Acar'ın ayağından bulduğu golle karşılaşmada durumu 1-1 getirdi. Bu gole hemen ardından cevap veren 1930 Bafraspor Cafu'un ara pasında   topla buluşan Nimo   topu ağlara göndererek karşılaşmada 1930 Bafraspor'u 2-1 öne geçiren golü kaydetmiş oldu. 

 

İlk yarı da ikili mücadelesinde hep rakip takımın aleyhine düdüklerini  çekinmeden çalan karşılaşmanın orta hakemi Erdem Mertoğlu Termespor kalesi içinde gelişen iki futbolcu arasında gelişen ikili sert mücadelede  yan hakem Sezgin Şahbaz'ın kararıyla ilk yarının 45+1 dakikasında 1930 Bafraspor'dan Nimo'yu direk kırmızı kartla oyun dışına atarken rakip takımdan Rafet'i sadece sarı kartla cezalandırdı.

Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca 1930 Bafarspor ilk yarıyı Termespor karşısında 2-1 önde tamamlayan taraf oldu.

 

Rakibi karşısında ikinci yarıya 10 kişi  ile başlayan 1930 Bafraspor daha kontrollü başlayan taraf oldu. İkinci yarıda rakibine göre bir futbolcu üstün olan Termesporrakip kale 1930 Bafraspor kalesinde beraber golü için yüklenen taraftı. Bunun  karşılığını da karşılaşmanın 65 dakikasın da karşılaşma da kendisinin ikinci takımının da beraberlik golünü Ahmet Acar'la buldu. Bu dakikadan sonra oyunu orta geçmeye başladı. Ama Karşılamanın hakem üçlüsü ilk yarı da olduğu gibi ikinci yarı da ikili Mücadele de  taktir hakkını Termespor'dan kullanmaya devam etti.Karşılaşmanın son dakikaların da her iki takım da girdiği gollük pozisyonları cömertçe harcayınca Samsun Süper Amatör Liginin ilk haftasın 1930 Bafraspor ile Termespor 2-2 berabere kalarak  karşılaşmadan 1'er puanla yarılmış oldu.

 

Karşılaşmayı 1930 Bafraspor Kulüp başkanı Fatih Yıldız, Kulüp Başkan Yardımcısı Ender Kurt, As Başkan Salih Gündüz, Alt yapı Sorumlu Yönetici Osman İleri, Termespor Kulüp Başkanı Hüseyin Kanbur, Kulüp Başkan yardımcısı Ercan Kaya, Terme'den gelen 100 yakın Terme'li taraftar ve 1930 Bafraspor taraftarı bu önemli karşılaşmada takımlarını yalnız bırakmadı.

 

Hakemler:Erdem Mertoğlu * - Hasan Erdoğan * - Sezgin Şahbaz *

 

Karşılaşmanın Oynandığı Yer: Bafra Yeni Şehir Stadyumu

 

1930 Bafraspor: Ömer , Kadir, Erdal, Bedir, Efkan(c), Kader, Anıl, Tolga, Nimo, Cafu,Selami

 

Teknik Direktör: Mahmut Topal, ZaferTeke

 

Yedekler:Yakup, Mustafa, Umut, Onur, Gürcan, Görkem

 

 

Termespor: Can, Rafet, Faruk, Mert, Recep, Murat Bilgin(c), Kadir, Fatih, Alper,Ahmet Acar, Sönmez

Teknik Direktör: Civan Aydoğan

Yedekler:Yunus Emre, Oktay, İlker, Kenan, Emmiya, Mesut, Fırat

 

Goller:18 dakika Kader...35 dakika Nimo 1930 Bafraspor

34 ve 65 dakika Ahmet Acar Termespor

 

Sarı Kartlar:Efkan(c), Kader,Ömer,Kadir,Anıl, Mustafa,1930 Bafraspor

Rafet Termespor

 

Kırmızı Kart : 45+1 dakika Nimo 1930 Bafraspor 

 

bafraspor-1.jpgbafra-2-015.jpgbafra-3-013.jpgbafra-4-011.jpgbafra-5-008.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum