Bafraspor İçin Toplandılar

Bafraspor İçin Toplandılar

Samsun`un Bafra ilçesinde 1930 Bafraspor yönetimi, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve oda başkanlarının bir araya geldiği yemekte Bafra`da spor adına önemli konuşmalar yapıldı.

A+A-

Bafra Belediyesi Türkeş Parkı toplantı salonunda yapılan kahvaltı programında son 6 maçı kalan ve liderle aralarında sadece 6 puan fark bulunan 1930 Bafraspor`un geleceği ve Bafra`da spor alanında yapılan ve yapılacak hizmetler konuşuldu. İş adamları ve oda başkanlarından oluşan grup Bafra`da Bafraspor için gerekenin yapılacağını belirtirken iş adamı Osman Parlak ise son 6 maçlık periyotta gerekenin kendi adına yapılacağını söyledi. Önümüzdeki sezon için de konuşan Parlak, “Bafra`da sporun daha üst seviyelere gelmesi lazım. Tek derdimiz spor olmalı. Gençlerimizi uyuşturucudan, kavgadan ve diğer kirli olaylardan korumak için Bafra`nın spora ilgisini artırmamız lazım. Seneye eğer güzel projeler ile bana gelinirse yine her türlü desteği kendi adıma sağlarım” dedi.

Konu ile ilgili konuşan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise “Bafra`mızda 3 tane Süper Amatörde kulüp olunca, bizde 1930 Bafraspor borçlu olduğu için diğer takımları öne alalım dedik. Fakat onlar erken pes etti. Bafraspor ise mücadele etti. Her türlü imkânsızlıklara rağmen şuan playof için mücadele ediyor. Burada arkadaşlarla 6 maç için yine elimizden geleni yapacağız. Odalardan yardım geldiğinde bu olay yine çözülür. Belediye olarak her takıma her türlü desteği veriyoruz. Ama bizim de spora ayırabileceğimiz bütçe belli. Ama hep birlikte destek verdiğimizde bu sorunu çözeriz diye düşünüyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Bafraspor Kulübü Başkanı Fatih Yıldız, katılımcılara ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerini ilettiğini belirtti.

Kahvaltı programına Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu, Su Ürünleri Yetiştiriciliği Üretici Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Osman Parlak, 1930 Bafraspor Başkanı Fatih Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Samsun Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Erdal Doğan ve oda başkanları katıldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.