Bafraspor galibiyetlerine devam ediyor

Bafraspor galibiyetlerine devam ediyor

1930 Bafraspor galibiyetlerine bir yenisini ekledi.

A+A-

1930 BAFRASPOR GALİBİYET VİTESİNİ 7'YE ÇIKARDI

Samsun Bölgesel Süper Amatör Liginde mücadele eden 1930 Bafraspor ligin Onuncu haftasında kendi sahası ve seyircisi önünde karşılaştığı Terme Sanayi sporu zor geçen karşılaşma 3-1 mağlup etti.

Samsun Süper Amatör liginin onuncu haftasında 1930 Bafraspor ligde zor günler geçiren ve ligin altına 2 puanla demir atmış Terme Sanayi spor ile Bafra Eski Şehir stadyumunda karşı karşıya geldi.

1930 Bafraspor Samsun Bölgesel Süper Amatör ligin de aldığı altı hafta üst üste aldığı seri galibiyetle onuncu haftasında kendi saha ve seyircisinin önünde konuk ettiği ve ligde 2 puanla en altta bulunan Terme Sanayi spor karşısında zor anlar geçirmesine rağmen sahadan 3-1 skorla galip ayrılmasını bildi.

Karşılaşma öncesi İstanbul Beşiktaş Vodofon Arenada gerçekleşen hain bombalı Terör saldırı sonucu Şehit düşün Emniyet Güçlerimiz ve Vatandaşlarımız için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.


Orta hakem Bülent Uludağ'ın düdüğüyle başlayan karşılaşmada oldukça istekli ve hızlı başlayan taraf ev sahibi 1930 Bafraspor oldu. Henüz karşılaşmanın üçüncü dakikasında rakip kalenin sağ tarafından Uğur Sivri'le kullandığı korner atışında ceza sahası içinde topa iyi yükselen Gürcan'ın kafa golüyle karşılaşmada durum 1-0 oldu.Bu golden sonra 1930 Bafraspor rakip kalede Onur ve Yakup Dodo ile girdiği gol pozisyonlarından yararlanamadı. Karşılaşmada ilk ciddi atağını 35.dakika gerçekleştiren Terme Sanayi spor Kadir'in yakaladığı gollük pozisyonda 1930 Bafraspor'un genç file bekçisi Berkin gole izin vermedi.Karşılaşmanın ilk yarıda her iki takımda başka gol bulamayınca karşılaşmanın ilk yarısı da 1930 Bafraspor'un 1-0 üstünlüyle tamamlanmış oldu.

Karşılaşmanın ikinci devresine de iyi başlayan taraf ev sahibi olan 1930 Bafraspor oldu.Karşılaşmada ikinci golü erken bulup rahatlamak isteyen ev sahibi 1930 Bafraspor Selami ve Onur'la girdiği gol pozisyonlarından yararlanamadı.Karşılaşmada oyundan düşmeyen ve oyun hırsı artan Terme Sanayi spor karşılaşmanın 76.dakikasında sol taraf geliştirdiği atak sonucu Barış'la beraberlik golünü buldu.

Kalesinde beraberlik golünün psikolojini erken atlatan 1930 Bafraspor karşılaşmada öne geçmek için rakip kalede geliştirmiş olduğu ataklarının meyvesini 82.dakika da ilk golün mimarı olan Gürcan'nın Terme Sanayi spor cezası içinde Şuayip tarafından düşürülmesine karşılaşmanın orta hakemi Bülent Uludağ tarafında tereddüdüs penaltı atışına hüküm etti.Karşılaşmanın 83 dakika penaltı atışını iyi değerlendiren Serkan karşılaşmada attığı golle tekrar takımını 2-1 öne geçirdi.Son dakikaları heyecan fırtınasına sahne karşılaşmada son sözü ev sahibi olan 1930 Bafraspor'da ikinci yarıda oyuna giren golcü futbolcusu Fahrettin 90+3 bulduğu golle takımını karşılaşmada 3-1 öne geçiren golü kaydetmiş oldu.

Karşılaşmada bu golle 1930 Bafraspor'un Terme Sanayi spor karşısında 3-1 galibiyeti ile tamamlanmış oldu.1930 Bafraspor bu önemli galibiyetle lider Atakumspor ile 5 puan,Termespor ile puan 2'ye farkını indirmiş oldu, Havza Belediyespor ile ise puanını eşitledi.

Karşılaşma sonucunda kısa bir değerlendirme yapan 1930 Bafraspor Teknik Direktörü Mahmut Topal;

Lig de beş peşe yedinci galibiyetimiz aldık.Takımımın şu anki perfonmansından oldukça memnunum.Lig de kolay maç yok.Şimdi ligin son üç haftasına girilirken bizleri oldukça zor bir maç periyodu bekliyor.Bunun da farkındayız,takım olarak çok iyi bir hava yakaladık.İnşallah bunu da ligin son üç haftasına girilirken Ligde büyük rakiplere zorluk çıkaran Samsun Sporland deplasmanı,ondan sonra kendi evimizde rakibimiz olan ligin güçlü ve iddialı takımlarından Termespor'la karşılaştıktan sonra gurubumuzun başka güçlü ve iddialı takımı olan Havza Belediyespor'la deplasmanda karşılaşacağız.İnşallah bu zorlu süreçten anlımızın akıyla çıkacağız,ben futbolcu kardeşlerime sonsuz güveniyorum.dedi.


KARŞILAŞMANIN OYNANDIĞI YER: BAFRA ESKİ ŞEHİR STADYUMU

HAKEMLER:BÜLENT ULUDAĞ, MEHMET ŞENKAYA, EMİRCAN ÇAĞLA

1930 BAFRASPOR

BERKİN,KADİRCAN YILDIZ, EMRE (C),GÜRCAN, SERKAN, KADİRCAN, UĞUR, İLKER, ONUR, YAKUP DODO, SELAMİ,

YEDEKLER: AHMET, AHMET ŞİMŞEK,FAHRETTİN, CENGİZ, GÖRKEM, BEDİR,

TEKNİK DİREKTÖR:MAHMUT TOPAL, ZAFER TEKE

TERME SANAYİ SPOR

SEZAİ, HAMDİ, FATİH, ÖMER, YUSUF, ERKAN,BEKİR, ERCAN(C), KADİR, ŞUAYİP, MESUT,

YEDEKLER: EMRAH, BARIŞ,ABDULKADİR, MESUT,EREN,

TEKNİK DİREKTÖR: ÜMİT PATKAVAK

GOLLER:3 DAKİKA GÜRCAN,83.DAKİKA SERKAN (PENALTI)90+3 FAHRETTİN 1930 BAFRASPOR 76.DAKİKA BARIŞ TERME SANAYİ SPOR

SARI KARTLAR: BEDİR, EMRE 1930 BAFRASPOR, FATİH, ŞUAYİP TERME SANAYİ SPOR

 

bafraspor-terme-maci.jpgbafraspor-terme-maci2-001.jpgbafraspor-terme-maci3-001.jpgbafraspor-terme-maci4-001.jpgbafraspor-terme-maci5-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.