BAFRASPOR GALİBİYET ADINA ÇOK SAVAŞTI

​​​​​​​Süper Amatör Liginde 1930 Bafraspor, konuk ettiği Tekkeköy Belediyespor ile 2 – 2 berabere kaldı.

A+A-

1930 Bafraspor konuk ettiği Tekkeköy ile berabere kalarak 3'üncü beraberliğini aldı puanını 3'e yükselterek 9. sırada yer aldı. 

Maça oldukça istekli başlayan 1930 Bafraspor yine sonunu getiremeyerek sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Ligde aynı grupta olan Bafra'nın bir başka takımı Hacınabispor ise 2 galibiyet, 1 beraberlikle ligin 2. sırasında yer aldı.

 

Bafra İlçe Stadında oynanan maça Bafra İlçe Kaymakamı Cevdet Ertükmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, İyi Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz ve çok sayıda Bafrasporlu seyirci katıldı.

bafraspor-galibiyet-adina-cok-savasti-1.jpgbafraspor-galibiyet-adina-cok-savasti-2.jpgbafraspor-galibiyet-adina-cok-savasti-3.jpgbafraspor-galibiyet-adina-cok-savasti-4.jpgbafraspor-galibiyet-adina-cok-savasti-5.jpgbafraspor-galibiyet-adina-cok-savasti-6.jpgbafraspor-galibiyet-adina-cok-savasti-7.jpgbafraspor-galibiyet-adina-cok-savasti-8.jpg

bafraspor-galibiyet-adina-cok-savasti-9.jpgbafraspor-galibiyet-adina-cok-savasti-10.jpgbafraspor-galibiyet-adina-cok-savasti-11.jpgbafraspor-galibiyet-adina-cok-savasti-12.jpg

bafraspor-mac.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.