Bafra'nın yetiştirdiği ender değerlerdendi Erhan Kayar aramızdan ayrılalı 10 yıl oldu

Bafra'nın yetiştirdiği ender değerlerdendi Erhan Kayar aramızdan ayrılalı 10 yıl oldu

1985 yılında Bafra'da doğan Erhan Kayar 1999 yılında Bafraspor'da başladığı hayatına 2004 yılında Yılport Samsunspor'a transfer olarak profesyonelliğe geçiş yaptı.

A+A-

1930 Bafraspor Başkanı Fatih Yıldız, “ Trafik kazasında hayatını kaybeden futbolcularımızdan Erhan’ın ölümünün 10. yılında bir kez daha rahmetle anıyoruz. 1999 yılında kulübümüzün alt yapısında başlamış  çalışkanlığı ve futbol zekasıyla dönemin yönetimi ve hocalarının takdirini almıştı. 1930 Bafraspor bünyesinde birçok maça çıkan Erhan, Yılport Samsunspor formasını giymiş ve Bafralıların göğsünü kabartmıştı. Bugün yaşasaydı Türkiye'de adından söz ettirmiş bir futbolcu olacaktı" Nur içinde yatsın, mekanı cennet olsun. Yüce Allah ailesine sabırlar versin" dedi.

Balıkesir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Bölümü dördüncü sınıf öğrencisi olan Erhan Kayar, sınavlarına girdikten sonra, 15 Mart 2011'de dönüş yolunda kullandığı otomobiliyle Salihli yakınlarında karşı yönden gelen bir TIR'la çarpışmış ve ağır yaralı şekilde Salihli Devlet Hastanesi'ne götürülürken, yolda vefat etmişti. Kayar'ın cenazesi memleketi Bafra Asrî Mezarlığı'na defnedilmişti. 19 Haziran 1985’te Samsun’un Bafra ilçesinde doğan Erhan Kayar, futbola Bafraspor altyapısında başladıktan sonra 2004 yılında Samsunspor’da profesyonel olmuştu. Bir sezon kırmızı-beyazlı ekipte forma giyen Kayar ardından İskenderun DÇ, Ünyespor, Eyüpspor, Balıkesirspor ve Torbalıspor’da top oynadıktan sonra 2010-2011 sezonu devre arasında Torbalıspor’dan Denizli Belediyespor’a transfer olmuştu. Kayar, 4 kez U 17 Milli Takımı formasını da giymişti. 

0x0-04.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.