Bafra'nın Üreten Yüzleri Damsan Şirketler Grubunu Ziyaret Etti

Bafra'nın Üreten Yüzleri Damsan Şirketler Grubunu Ziyaret Etti

DAMSAN Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, ‘’ Bafra Hasan Çakın MTAL’de Üretilen Her Ürüne Talibiz’’

A+A-

Bafra Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray Baş, Müdür yardımcıları Gamze Nur Tuncer ve Hatice Çinka ile birlikte Bafra Organize Bölgesinde (OSB’de) faaliyette bulunan DAMSAN Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’ı ziyaret ederek Bafra Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yaptığı her projede ve çalışmasında vermiş olduğu maddi ve manevi destek için teşekkürlerini sundu.

DAMSAN Şirketler Grubu  Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek pandemi süresince yaptıkları projelerle büyük başarı sağlayan Bafra Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray Baş, Müdür yardımcıları Gamze Nur Tuncer ve Hatice Çinka, öğretmenlerine ve görevli öğrencilere teşekkür etti.

DAMSAN'DAN HASAN ÇAKIN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNE TAM DESTEK!

Ziyarette  DAMSAN Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’a yaptıkları Bafra Nokulundan takdim eden Bafra Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray Baş yaptığı açıklamada, ’’Bizleri her zaman destekleyen , daima yanımızda olan , her zaman yaptığı çalışmalarla ve projelerle Bafra bölgesinde ilklere imza atan DAMSAN Şirketler  Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’a çok teşekkür ederim.

LİSENİN 6 ALANINDA USTALIK DİPLOMALARI

Okul olarak meslek lisesi algısını değiştirme gayreti içerisindeyiz. Eğitim içerisinde üretim olmasına inanıyoruz. Sonuç olarak 4 yılını okulumuzda bitiren  öğrencilerimize usta diploması veriyoruz. Usta olabilmeleri için okuldaki 6 alanın hangisindeyse kendi alanı ile ilgili ürünler üretmesini arzu ediyoruz. Bunun için gayret ve çaba sarf ediyoruz. Pandemi süreci ile birlikte yıkanabilir ve tek kullanımlık maske işimiz oldu. Bu zamana kadar 1 milyon 200 bin tane üretmeyi başardık. Koruyucu kıyafet ve önlükte ekledik.

"İSTANBUL'DA BULUNAN NOKUL CAFE'YE HAFTALIK 20 KİLO NOKUL GİDİYOR"

Bir atölyemizde ise Bafra’mızın yöresel yiyeceği olan nokulu üretelim istedik. Ve üzerinde 3 aydır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ar-Ge çalışmalarını tamamladık ve 3 aydır üretmeye başladık. Şu anda İstanbul’da Bafra Nokul Cafe’ye haftalık 20 kilo kadar nokul gönderiyoruz. Yakın çevremizde de talep olursa onları da karşılıyoruz. Nokulu“Zühre’nin Nokulları”olarak üretiyoruz. Gelenek ve göreneklerin kısacası kültür aktarımı çok önemli ve bu yüzden bu şehrin yöresel tadı olan nokulun ustalarını yetiştirmek istiyoruz.”dedi.

KOCABAŞ; "HEYECANINIZI KAYBETMEYİN, ÇALIŞMALARINIZI DEVAM ETTİRİN."

DAMSAN Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, ‘’Okulda yapılan projeleri, etkinlikleri ve üretim çalışmaları  Bafra  Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray Baş’tan dinledim. Oldukça memnun oldum. Bende bir meslek lisesi mezunu olarak gurur duydum. Heyecanınızı kaybetmeyin. Çalışmalarınızı devam ettirin.  Maddi ve manevi olarak size her türlü desteği vermeye hazırım .Üretilen her ürününüze talibiz, her türlü ihtiyacınız da ulaşmanız yeterli. Bu süreçte çok güzel bir çalışma yürütmüş olduğunuzu görüyorum. DAMSAN Şirketler Grubu tüm gücüyle sizlere destek olacaktır.’’diyerek sözlerini tamamladı.

damsana-ziyaret2.jpgdamsana-ziyaret.jpgdamsana-ziyaret1.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.