Bafra’nın Ortak Adayı Şükrü Neiş," Yorulmadan usanmadan"

Bafra’nın Ortak Adayı Şükrü Neiş," Yorulmadan usanmadan"

Bafra’nın Ortak Adayı Şükrü Neiş,‘’Seçimlerde değil her an hemşehrilerimizle beraber olmaya devam ediyoruz‘’

A+A-

Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı, Bafra’nın Ortak Belediye Başkan Adayı Şükrü Neiş ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.
Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı, Bafra’nın Ortak Belediye Başkan Adayı Şükrü Neiş beraberinde Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Ömer Özen , Yönetim Kurulu Üyeleri ve belediye meclis üyeleri adayları ile birlikte ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.
Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı, Bafra’nın Ortak Belediye Başkan Adayı Şükrü Neiş Bafra ilçesinde yaptıkları ziyaretlerde ve vatandaşlarla yaptıkları istişarelerde takdir görüyor.
Bafra’nın Ortak Belediye Başkan Adayı Şükrü Neiş yaptığı değerlendirme açıklamasında,’’Halkımızla el ele, gönül gönüle ilk günkü heyecanımızla yine birlikteyiz. Bugün ilk olarak Küçük Pazar Yeri esnaflarımız ve vatandaşlarımızla birlikteydik. Dertleriyle dertlendik. İnşallah bizim dönemimizde çözülmeyen hiç bir sorunun kalmayacağı sözünü verdik. Vatandaşlarımızı, bizlere karşı göstermiş oldukları sıcak karşılama ve yüksek teveccühten ötürü sevgi ve muhabbetle kucaklıyorum. Birlikte başaracağız sözümüzü her gittiğimiz yerde söylüyoruz. Ve dediğimiz gibi birlikte başaracağız.
Ayrıca ziyaretlerimizin peşinden Gazipaşa Mahallesi sakinlerinden değerli dostlarım Harun ve Veli Akça'nın babaları, Cafer, Mehmet, İbrahim, Halil ve Habil Akça'nın abileri saygıdeğer Mustafa Akça hocamın vefatını büyük bir teessürle öğrendim. 
Cenaze namazına Yeniden Refah Partisi İl Başkanımız Sn. İbrahim Yaşar ve Yeniden Refah Partisi Samsun Büyüşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Adem Güney ile katılım sağladık.
Mustafa AKÇA hocama Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet, Peygamberimiz (SAV)’e komşu olsun. Geride kalanlarına sabr-ı cemil niyaz ediyorum.
Seçimlerde değil her an hemşehrilerimizle bir ve beraber olmaya devam ediyoruz. Gazipaşa mahallemizde vatandaşlarımızın dertlerini dinleyerek gönüllere dokunmaya, hayata geçireceğimiz hizmetlerimizi anlatmaya gayret gösteriyoruz. 
Ziyaretlerimizin bu akşamki son durağı ise Kolay Mahallemiz oldu.
Kızılırmağımızın kenarında şirin mahallemiz Kolay'da bir dönem beraber çalışma imkanı bulduğumuz Dursun Aygün başkanımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldik.
Bafra’mıza turizm bakımından katkı sağlayacağına inandığımız projelerimizden bahsedip, Kolaylı dostlarımızla istişarelerde bulunduk. Kendilerine bizlere göstermiş oldukları içtenlikten ötürü çok teşekkür ediyorum.
Gündüz gece demeksizin hemşehrilerimizin dertlerine çare üretmek için yolumuza devam edeceğiz.’’dedi.

Şükrü Neiş; " Bafra'da yüzler gülecek"

Şükrü Neiş; " Bafra'da yüzler gülecek"

’Seçimlerde değil her an hemşehrilerimizle beraber olmaya devam ediyoruz‘’Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı, Bafra’nın Ortak Belediye Başkan Adayı Şükrü Neiş ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum