Bafra'nın İlk TOGG'u İş İnsanı Ahmet Erdem'e Teslim Edildi!

Çeşitli sektörlerde ticaret yapan Bafralı iş insanı Ahmet Erdem TOGG arabasını teslim aldıktan sonra Bafra’da vatandaşların meraklı bakışları arasında tur attı.

A+A-

Çeşitli sektörlerde ticaret yapan Bafralı iş insanı Ahmet Erdem TOGG arabasını teslim aldıktan sonra Bafra’da vatandaşların meraklı bakışları arasında tur attı.


Erdem ilk olarak Bafra 15 Temmuz Demokrasi Meydanında TOGG aracıyla Bafra 55.net haber mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.
Erdem yaptığı açıklamada, " Türkiye'nin daha ilk girişiminde böyle üst düzey bir araç üretmesi bize büyük bir gurur veriyor. Çekilişte ilk sıralarda yer aldım. TOGG'u Bafra ilçesine  getiren ilk kişi olmak benim içim ayrı bir mutluluk kaynağı oldu. Aracın yapımında emeği geçen başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Togg yönetimine, mühendisinden, işçisine kadar herkese çok teşekkür ediyorum. Aracımız çok güzel. Ülkemize hayırlı olsun. Çok güzel bir araç yapmışlar. Gurur duyuyoruz. Ülkemize daha kaliteli şeyler yapacaklarına da inanıyoruz. İnşallah devamı gelir. Araçta yer alan rejeneratif fren sistemi ile yavaşlamalarda motorların dinamo gibi çalışması ve pili tekrar şarj ederek menzili %20'ye kadar uzatmaktadır. Aracın arkadan itişli 200 HP ve dört tekerden çekişli 400 HP olmak üzere iki farklı motor gücünde üretilmesi ise ayrı bir gururdur. Özellikleri son sistem. Akıllı sistemden oluşmaktadır. ‘’diyerek sözlerini tamamladı.

3-132.png6-045.png1-179.png4-084.png2-183.png5-062.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.