BAFRA’NIN GURURLARI DAMSAN MAKİNA SANAYİNDE  BİR ARAYA GELDİLER

BAFRA’NIN GURURLARI DAMSAN MAKİNA SANAYİNDE BİR ARAYA GELDİLER

Damsan Makina Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Sefa Kocabaş; ‘’Bafra için, Samsun için, ülkemiz için Damsan Makina Sanayi olarak yaptıklarımızı asla kâfi görmüyoruz. ‘’

A+A-

İstanbul Bafralılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği (BAFDER) Başkan Yardımcısı TMMOB Gemi Mühendisleri Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Kürşat Pekşen Bafra’ya geldi. Peşken, Barış Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale ile birlikte yaptığı çalışma ve projelerle adını başarılarla duyuran örnek iş insanı Damsan Makina Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Sefa Kocabaş’ı Bafra Organize Sanayi Bölgesinde (OSB’de ) bulunan işletmesinde ziyaret etti.

nihat-kale.jpg

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Kocabaş, sektördeki başarı hikâyesini, şirketin kurulduğu günden bugüne kat ettiği yolları, vizyonunu, hedeflerini ve bugüne kadar şehrimize ve ülkemize sağladığı katma misafirleriyle paylaştı.

Kocabaş yaptığı açıklamada,’’ İmalat sanayiye 45 yıllık tecrübemizle yön veriyor ve her geçen gün ihracat kapılarını tüm dünyaya açıyor, gelişen teknolojiyi takip ederek, üretim ve tasarım aşamasında müşteri faydasına olacak şekilde çalışıyoruz. Başladığımız günden bu güne ürün çeşitliliğimiz oldukça arttı.

Biliyorsunuz ki denizcilik sektörüne de hitap ediyoruz. Bundan dolayı ‘Balıkçı Gemisi’ yapımına başladık. Bugüne kadar birçok gemimiz, Moritanya, Rusya, Abhazya gibi birçok ülkede gururla yüzmektedir. Şehrimiz için gurur verici bir tablo olsa da yaptıklarımızı asla kafi görmüyoruz. Daha büyük işler yapmak azminde ve mecburiyetindeyiz. ‘’diyerek sözlerini tamamladı.

damsan.jpg

Damsan Makina Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Sefa Kocabaş’ı hayranlıkla dinleyen İstanbul Bafralılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği (BAFDER) Başkan Yardımcısı TMMOB Gemi Mühendisleri Odası Başkan Yardımcısı Bafralı hemşerimiz Mustafa Kürşat Pekşen ise ilk olarak TMMOB Gemi Mühendisleri Odasında projeler hakkında açıklama yaptı.  

bafra-013.jpg

Pekşen, “30. yılını doldurmuş olan güzide İstanbul Bafralılar Kültür ve Yardımlaşma Derneğimiz (BAFDER) çok güzel işlere imza attı. Görev aldığımız dönemde, Onursal Başkanımız Sayın Bülent Arslan eşliğinde Bafra’da protokol ziyaretleri gerçekleştirip, kendimizi tanıttık. Yönetim içerisinde görev dağılımları yapıp, kendimize projeler üretmeyi hedefledik. Bu bağlamda 3 temel kategoriyi esas aldık.

1. Bafra hemşeri derneği olarak öncelikle Bafra’mıza hizmet edeceğimiz bir proje

2. İstanbul’da yaşayan Bafralılar olarak buradaki gençlerimize yönelik projeler 3. Ve birer Türk evladı olarak Türkiye’miz için sosyal sorumluluk projesi geliştirmeyi kendimize amaç edindik.

Bu süreçte basın sektörü de bizler için büyük önem taşıdı. Haberlerimizi en iyi şekilde halkımıza ulaştıran Barış Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale’ye ve ekibine bunun nezdinde tüm basın kuruluşlarımıza teşekkürü borç biliriz.

Özetle, maddiyata dayanmayan ve maddiyattan daha kıymetli olan Bafra’lı dayanışması ile birçok projede gönüllü bir şekilde yer aldık. Günün sonunda aldığımız teşekkür mesajları ile dünyanın en mutlu insanları olduk. ‘’dedi.

Konuşmaların ardından ise DAMSAN MAKİNA SANAYİ yönetim kurulu başkanı Serdar Sefa Kocabaş

İstanbul Bafralılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği (BAFDER) Başkan Yardımcısı TMMOB Gemi Mühendisleri Odası Başkan Yardımcısı Bafralı hemşerimiz Mustafa Kürşat Pekşen’e tesisleri gezdirerek sektörde yaptıkları hakkında ayrıntılı bilgi sundu.

 

1-971.jpg

sefa-kocabas-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum