BAFRA’NIN GENÇ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ESNAF İLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

BAFRA’NIN GENÇ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ESNAF İLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

BAFRA’NIN GENÇ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ESNAF İLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR.

A+A-

Dün tekel caddesi esnafı ile buluşan Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Mustafa Harman, bu gün de Alaçam caddesi esnafı ile bir araya geldi. Esnafın sıkıntılarını be belediyeden taleplerini dinleyen Harman: “Türkiye’nin her bir tarafında olduğu gibi Bafralı esnafımız da maddi sıkıntı içinde.

Bir an önce esnafımızı rahatlatıcı önlemler almak zorundayız. Aksi taktir de milletimizin orta direği olan esnafı kaybedeceğiz.

İnşallah Milli Görüş belediyeciliği ile esnafımızı tanıştıracağız” dedi.

Gördüğü ilgiden son derece memnun olan Harman: Gittiğimiz ve gördüğümüz yerlerde şuna şahit olduk ki, insanımız yeni bir yüz genç bir enerji ve ekip istiyor. Genç bir aday olmasından da son derece memnunlar.

Bizde hemşehrilerimiz beklentilerine 1 Nisandan itibaren en iyi şekilde cevap vereceğiz.

Ayrıca seçim çalışmaları esnasında İyi parti adayı Rıdvan Aksoy ve ilçe yönetimi ile karşılaşan Mustafa Harman seçim çalışmalarında İyi parti adayına başarılar diledi.

Sözlerine devam eden Harman; ”Aynı toprağın insanlarının medeni bir şekilde seçim çalışması yapabilmesi kadar güzel bir şey yoktur.

Her seçimlerin bittiği gibi bu seçimler de bitecek ama ağabeylik, kardeşlik hukuku bir ömür devam edecek.” Dedi.

Böylelikle seçim çalışmasının aslında bir hizmet yarışı olduğunu kavga ve tartışmalardan uzak geçmesinin en güzel örneğini verdi.


bafra’nin-genc-belediye-baskan-adayi-esnaf-ile-bulusmaya-devam-ediyor-1.jpg bafra’nin-genc-belediye-baskan-adayi-esnaf-ile-bulusmaya-devam-ediyor-2.jpg bafra’nin-genc-belediye-baskan-adayi-esnaf-ile-bulusmaya-devam-ediyor-3.jpg bafra’nin-genc-belediye-baskan-adayi-esnaf-ile-bulusmaya-devam-ediyor-4.jpg bafra’nin-genc-belediye-baskan-adayi-esnaf-ile-bulusmaya-devam-ediyor-5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.