BAFRA’MIZIN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATMAYA DEVAM EDİYORUZ

BAFRA’MIZIN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATMAYA DEVAM EDİYORUZ

Bafra Belediyesi, İlçenin estetik görünümünü artıracak çalışmalarına hız verdi.15 Temmuz Demokrasi Meydanında çiçeklendirme ve ışıklandırma çalışmalarıyla ve İlçe genelindeki orta refüjleri boyayarak yepyeni bir görünüme sahip olmasını sağlıyor.

A+A-

Belediye ekipleri, Samsun-Sinop Yolu Tofaş Kavşağından itibaren, Emirefendi Bulvarı, Atatürk Bulvarı ve Duha Sertkaya Bulvarı, Aynalı Çeşme önünde yer alan Eski Şube Caddesi ve İshaklı Caddesi birleşme noktasındaki orta refüjü, Yaşar Doğu Caddesi ve 19 Mayıs Caddesi birleşme noktasında yer alan orta refüj ve Hasan Çakın Caddesi ve Emek Caddesi birleşme noktasında yer alan orta refüjler boyandı.

İlçede ana caddelerde bulunan tüm orta refüjler boyanacak.

Öte yandan hizmete girdiği andan itibaren Bafralıların uğrak noktası haline gelen 15 Temmuz Demokrasi Meydanında bulunan çiçekli banklar yenilendi, ışıklandırmalara ilaveler yapıldı. Çiçeklendirme ve bitkilendirme çalışmaları yanı sıra yeni banklar da ilave edilecek.

haber-foto-(1).jpghaber-foto-(3).jpghaber-foto-(4).jpghaber-foto-(5).jpghaber-foto-(10).jpghaber-foto-(13).jpghaber-foto-(20).jpghaber-foto-(21).jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.