BAFRA`MIZI KARANLIĞA SÜRÜKLÜYEN ZİHNİYETE DUR DİYECEGİZ

BAFRA`MIZI KARANLIĞA SÜRÜKLÜYEN ZİHNİYETE DUR DİYECEGİZ

MHP Bafra belediye başkan adayı mühendis Özgür Topkaya seçim çalışmalarını bütün hızıyla sürdürüyor.

A+A-

MHP Adayı Mühendis Özgür Topkaya 105 evler ve Tabakhane mahallesinde havai fişekler ve konfetiler eşliğinde büyük kalabalıkla karşılandı. Bu programlara Samsun Milletvekili Dr. Cemalettin şimşek ve MHP eski Belediye başkanı Hasan Aslan katılarak konuşmalar yaptı.

Miting de Mahalle sakinlerine seslen MHP Adayı Mühendis Özgür Topkaya; Şimdi ilk önce şundan bahsetmek istiyorum, şuan burada 2 tane sokak lambası yanmıyor, Bafra’nın birçok iç mahallesi karanlık, Bafra’mızı karanlıktan kurtaramadılar.

19mayıs Bafra arasını karanlığa bırakanlar, Bafra’mızı karanlığa sürükleyenlerdir.

Yıllardır Bafra sahipsizdir. Sizler bunun gereğini 30martta inşallah göstereceksinizdir. Milliyetçi Hareket partisi olarak,30 Marttan sonra, özlediğiniz düzene, birlik ve beraberliğe kavuşacaksınız. 2 dönem Bafra belediye başkanlığı yapmış olan bir büyüğümüz, 2 dönem 8 hükümetle çalışmış, ödül almış tabakhane mahallesinin Eniştesi Hasan Aslan ağabeyimiz yanımızda, bir birinden kıymetli idarici, yönetici, mühendisi, esnafı, ev hanımı işadamı, kadrolarımızla Bafra`da 10 yıldır, saltanat süren AKP iktidarına dur demek için sizlerden destek bekliyoruz.

Bafra’mızın Nüfusu yıllardır hep aynı, bir türlü 90 bine varamadık. Ne hikmetse anlayamadık.

Nedeni İş kaybımız iş sorunumuz devam ediyor. Bafra belediyesi Organize sanayisinin ortağı, hiç acaba düştüler mi organize sanayinin peşine, kaç tane fabrikatör, kaç tane yatırımcı, iş adamı ile görüşmüşler, görüşmüşlerse hani nerde biz göremiyoruz siz görüyorsanız söyleyin. 10 yılda 10 tane yatırımcı getirseydi Bafra Belediyesi nüfusumuz 100 bin olurdu. Ama maalesef geldiğimiz durum ortadır. Gençlerimiz memleketi bırakıp, yurdun değişik yerlerine göç ediyor. Hizmet yok, memnuniyet yoktur.

Şimdi birde şunu söylüyorlar, Rahmetli Bafra belediye başkanımız Ali Kale`nin oğlu da yanımızda.  10 yıldır sen âli kale turistlik tesislerine çivi çakma işletme, kiraya ver, sonrada ali kale`nin olgunu meclis üyesi aldık diye öğünüyorlar. 10 yıldır trilyonlar harcadıkları ve küme düşürdükleri Bafra sporun atkılarını boyunlarına takarak öğünüyorlar. Sonra`da 600 tane işçinin parasını veremiyorlar. 5 yıllık 300 trilyonluk bütçeyi kullanamıyorlar. Kredi çekerek işçi maaşı ödemeye çalışıyorlar. Bu Aralarda bir dedikodu çıkarttılar MHP gelirse işçileri hep çıkaracak, çünkü AKP iktidarı bütçe vermeyecek. Bunlara inanmayın işçi kardeşimizi, mağdur etmeyiz, anlının teri ile para kazanan işçilerimizi, hangi partiden olursa olsun işinden aşından Mağdur etmeyiz. Ama işinden taviz veren, bankamatik çalışanlarına da tahammül etmeyiz. Bunları düşünün, araştırın ona göre kararınızı verin.

Değerli mahalle sakinleri, Bafra belediyesinde göreve geldiğimizde ilk yapacağımız icraatı sizlere sunuyorum. biz diyorduk ki, beyaz masayı oradan kaldıracağız. Artık şunu söylüyoruz. 10 yıldır Bu binaya bu zihniyet yerleşmiş, vatandaşı memnun edemeyen zihniyeti, Bafra belediyesinin mevcut yerini değiştirerek çözeceğiz diyoruz. Bafra Belediyesini Yıkacağız diyoruz. Bafra`ya yakışır katlı oto park yapacağız. Kadınlar kültür Meslek ve Spor merkezi kuracağız.  Semt pazarları, mesire alanları sosyal alanda ve daha birçok projelerimizle, kadrolarımızla, Bafra’mızı hak ettiği yere getirmek istiyoruz. 30 Martta sizlerinde desteğini bekliyoruz.”.dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.