Bafralılar Orhan Gencebay'ı Tehdit etti mi?

Bafralılar Orhan Gencebay'ı Tehdit etti mi?

Orhan Gencebay'ın yalı dairesini 'ölüm korkusu' yüzünden satmak istediği ortaya çıktı. Usta sanatçı, bundan 5 ay önce Samsunlu bir grup tarafından evinin önünde tehdit edildi

A+A-

Arabesk müziğin usta ismi Orhan Gencebay'ın Rumelihisarı'ndaki yalısını neden satmayı düşündüğü ortaya çıktı. Ünlü sanatçının çevresine göre; yaklaşık beş ay önce Samsun Bafra'dan gelen kişiler, Orhan Gencebay'ın oturduğu apartmana gitti. Ünlü sanatçıyı görmek isteyen grup, bilinmeyen bir nedenle usta sanatçıya küfürler yağdırdı. Apartmanın önünde Orhan Gencebay'ı ölümle tehdit eden grup, kendilerini içeriye almayan apartman görevlisini dövdü. Şüpheli şahıslar, darp edilen kapıcının ihbarıyla gözaltına alındı. Birçok apartman sakininin de şahit olduğu bu olay sonrası Orhan Gencebay, şüpheli şahıslardan şikayetçi olmak istemedi. 


KOMŞULARI TEPKİLİ

Olayın büyümesini istemediği öğrenilen usta sanatçı, komşularının ise tepkisiyle karşılaştı. Ünlü şarkıcının, bu tatsızlık nedeniyle yıllardır oturduğu daireyi 4.5 milyon liraya satıp adresini değiştirmek istediği iddia edildi.

Gencebay, hayat arkadaşı Sevim Emre ile yıllardır içerisini de büyük özenle dekore ettirdikleri yalı dairesinde oturuyor.

Kaynak: Takvim

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.