BAFRALILAR MEDİNE’DE BULUŞTU

BAFRALILAR MEDİNE’DE BULUŞTU

Umre Vazifesini yerine getirmek için kutsal topraklara akın akın yolculuk başladı.

A+A-

ASTAŞ HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve SADEF Genel Başkanı H.Kaya Aşcı ise İstanbul’da yakınları ve sevenleri ile helalleştikten sonra kutsal topraklara gitti.

Bafra’dan ise Durgun Ailesi grup olarak kutsal topraklara ulaştı. Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Durgun, PAK UN Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Durgun, PAK UN Yönetim Kurulu Üyeleri İlkay Durgun, Cavit Durgun, İşadamı Mustafa Akman Medine’de dini vecibelerini yerine getirirken Medine’de Camiide ibadet eden ASTAŞ HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve SADEF Genel Başkanı H.Kaya Aşcı’yı görünce oldukça şaşırdılar. Bu sürpriz buluşmada duygulu anlar yaşandı.

ASTAŞ HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve SADEF Genel Başkanı H.Kaya Aşcı,’’ Bu yıl niyet edip Umre vazifesini eda etmek için İstanbul kafilesi ile Medine’ye vardık. Burada beşinci günde çok güzel manevi hava soluyoruz. Her gücü olan Müslüman’ın İslam’ın 5 şartından biri olan Hac farizasından önce Umre Ziyaretini yapmak istedik. Burada ibadet yaparken aynı camii içinde Bafralı Durgun Ailesini ve diğer Bafralıları görünce önce bir hayli şaşırdım. Sonra da birbirimize sarılıp hasret giderdik. Çok duygulu anlar oldu. Allah bize buraları nasip etti. İnşallah Hac içinde nasip olur. Ben buradan Umre’ye gelirken görüşemediğim tüm dostlarımdan, Samsunlulardan, Bafralılardan  haklarını helal etmelerini istiyorum Benden yana ben hakkımı helal ediyorum.’’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.