BAFRALILAR KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

BAFRALILAR KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

Samsun’da yaşayan Bafralılar, ‘Bafra İçin Hepimiz’ Sivil İnisiyatif Grubu öncülüğünde sabah kahvaltısında bir araya geldiler.

A+A-

Atakum İlçesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan bir mekanda işadamı Selami Tarım’ın daveti üzerine bir araya gelen Bafralılar, birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Günün anlam ve önemi için konuşma yapan işadamı Selami Tarım, “Bafralı genç kardeşlerimiz ‘Bafra İçin Hepimiz’ Sivil İnisiyatif Grubu’nu kurarak bir araya geldiler. Genç kardeşlerimiz, ‘Bafra için neler yapılır’ gibi konuları bürokratlarımızla, iş adamlarımızla, siyasetçilerimizle görüştüler. Samsun'daki Bafralılar da ziyaret ettiler. Bize de geldikler ve ben o heyecanı onlarda gördüm. Ben de sizinle olurum bu heyecanı beraber yaşarız dedik. Ve bu kahvaltıyı organize ettik” dedi.
‘Bafra İçin Hepimiz’ Sivil İnisiyatif Grup sözcüsü Hakan Karaali ise “Samsun’da Bafra ve Bafralıların var. Bugün bir araya geldik. Daha da kalabalık bir şekilde büyümeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Düzenlenen kahvaltıya ayrıca MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Vergi Dairesi Başkanı Şuayip Sevgi ve çok sayıda davetli katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum