Bafralı Yazar Hayri Varol,Romanını Bafralılar İçin İmzaladı

Bafralı Yazar Hayri Varol,Romanını Bafralılar İçin İmzaladı

Bafralı Yazar Hayri Varol, ikinci kitabı "Ayçiçeği Tarlalarına Beton Dökülürken" adlı Romanını Bafralılar İçin İmzaladı.

A+A-

Bafralı Yazar Hayri Varol, ikinci kitabı "Ayçiçeği Tarlalarına Beton Dökülürken" adlı Romanını Bafralılar İçin İmzaladı.

Daha önce de, içerisinde Bafra'ya dair anılarının da bulunduğu "Tanınmamış Kişi" adlı bir kitap yayımlayan Hayri Varol, 30 yıldır yaşadığı Çerkezköy ve civarında düzenlediği imza günlerinin ardından, doğduğu şehir, Bafra'da da bir imza programı gerçekleştirdi.

Bafra İHL mezunu olan Hayri Varol, programda yaptığı konuşmada, Bafra'ya ve hemşehrilerine olan sevgisinin her zaman canlı kaldığını, doğduğu memleketinin adını bulunduğu her ortam ve platformda anarak, bahsederek, herkesçe tanınmasına, bilinen bir şehir olması için gayret sarfettiğini, Bafra'nın da buna lâyık olduğunu söyledi. Doyduğu şehir olan Cerkezköy için, "Ayçiçeği Tarlalarına Beton Dökülürken" romanını yazdığını, sırada da doğduğu şehir Bafra için bir roman olduğunu ekleyen yazar, daha sonra konukları için kitabını imzaladı.

Bafra Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen programa, Ak Parti Eski İlce Başkanı Tuncay Yurduseven, Belediye Meclis Üyesi Ali Oğuz, Saadet Partisi İlce Başkanı Mustafa Öcal ve yazarın okul ve çocukluk arkadaşları katıldılar.

 

 

whatsapp-image-2022-03-14-at-12-10-03-1-800x600.jpegwhatsapp-image-2022-03-14-at-12-10-03-450x600.jpeg

bafrali-yazar-hayri-varolromanini-bafralilar-icin-imzaladi.jpegbafrali-yazar-hayri-varolromanini-bafralilar-icin-imzaladi-001.jpegbafrali-yazar-hayri-varolromanini-bafralilar-icin-imzaladi-002.jpegbafrali-yazar-hayri-varolromanini-bafralilar-icin-imzaladi-003.jpegbafrali-yazar-hayri-varolromanini-bafralilar-icin-imzaladi-004.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.