BAFRALI ÜNLÜ METAFİZİK UZMANI BEYTULLAH ŞENTÜRK’E ALTIN TAÇ ÖDÜLÜ VERİLDİ

BAFRALI ÜNLÜ METAFİZİK UZMANI BEYTULLAH ŞENTÜRK’E ALTIN TAÇ ÖDÜLÜ VERİLDİ

“En Başarılı Metafizik Uzmanı” Ödülü Beytullah Şentürk’e verildi.

A+A-

Kahya Medya tarafından İstanbul Portaxe’de düzenlenen Altın Taç ödülleri gecesinde Metafizik Uzmanı Bafralı Beytullah Şentürk, “En Başarılı Metafizik Uzmanı” ödülünü alarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi.

 

İstanbul’un ünlü mekanlarından Portaxe’de Kahya Medya tarafından “Gelin Etmeyelim Gelin Eğitelim” sloganı altında kız çocuklarına yardım için düzenlenen Altın Taç Ödül gecesinde aralarında Tanju Çolak, Nuri Alço, Yavuz Seçkin, Çağla Şikel, Vahe Kılıçarslan, Ivana Sert, Ahmet Selçuk İlhan gibi isimlerin bulunduğu ünlü sanatçılar yer aldı. Ayrıca geceye pek çok partili milletvekilleri ve siyaset adamları da katıldı. 

Pek çok alanda ödüllerin verilmesinin yanında Metafizik alanında ödül alan Türkiye’de ilk ve tek isim olan Beytullah Şentürk, gecede dikkat çeken isimler arasındaydı.  Metafizik Uzmanı, bu ödülün sadece bir başlangıç olduğunu söyleyerek, bu alandaki çalışmalarının tüm hızıyla devam edeceğini ekledi.

bafrali-unlu-metafizik-uzmani-beytullah-senturk’e-altin-tac-odulu-verildi-1.jpg bafrali-unlu-metafizik-uzmani-beytullah-senturk’e-altin-tac-odulu-verildi-2.jpg bafrali-unlu-metafizik-uzmani-beytullah-senturk’e-altin-tac-odulu-verildi-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.