BAFRALI ÜNAL HATİPOĞLU'NDAN AHDE VEFA

Yıllarca Bafra Cumhuriyet Caddesi, Güven Sokak'taki; kendisine ait bir Spor- Toto Bayisi olarak hizmet veren ve vermeye de devam eden Bafralı Ünal HATİPOĞLU, İşyerinde ilginç ve örnek bir çalışmaya imza attı

A+A-

Bafra’nın kuruluşundan bugüne kadar; Bafra ilçemize ve Samsun ilimize, Türkiye' ye hizmet etmiş olan Bafralı ve Samsunu ve başka memleketlerden olmasına rağmen Bafra ilçesinde görev yapmış değerli şahsiyetlerin fotoğraflarını iş yerinde sergileyerek ilgi ve beğeni görmeye devam ediyor.

Ahde vefanın canlı bir örneğini sergileyen Bafralı Ünal Hatipoğlu; Mülki amirleriyle; Bakan ve milletvekilleri ve çeşitli daire ve kurum çalışanlarından Bafra ilçesine hizmet etmiş olan şahsiyetlerin fotoğraflarını işyerinde sergiliyor.

Bafra ilçesinin ülkemizde önemli bir şehir olduğunu dile getiren Hatipoğlu; göç nedeniyle bugün birçok Bafralının yurt dışı ve yurt içine çalışmak amacıyla gittiklerini, ilçemize sahip çıkılması gerektiğini de dile getirdi.

Yılarca Spor-Toto Bayisi olarak Bafra' da hizmet verdiğini, gazete kuponları biriktirip; işyerinden tv, radyo, araba gibi çeşitli promosyon dağıttığını da sözlerini tamamladı.

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.