Bafralı Şehit Mutlu Can Meşeci Dualarla Anıldı

Bafralı Şehit Mutlu Can Meşeci Dualarla Anıldı

Bafralı şehit Uzman Onbaşı Mutlu Can Meşeci için baba evi önünde mevlidi şerif programı düzenlendi.

A+A-

Zeytin Dalı Harekat bölgesinde 11 Ekim 2019’da Suriye’nin Azez ilçesindeki Melkiye Askeri üst Bölgesine, PKK/YPG'li teröristlerce düzenlenen havan saldırısında ağır yaralandıktan sonra tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Mutlu Can Meşeci (22) memleketi Bafra’da ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verilmişti.

Bafralı şehit Uzman Onbaşı Mutlu Can Meşeci için baba evi önünde mevlidi şerif programı düzenlendi.

Bafra İlçe Müftülüğü din görevlileri tarafından okunan aşrı şerifler ve ilahiler sonrası Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar tarafından dua edildi.

Mevlid-i Şerif programına Bafra Belediye Başkanı  Hamit Kılıç, Bafra  İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Temur, 19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürü Kenan Bıyık, Bafra İlçe Jandarma Komutanı ÜsteğmenFatih Özer, MHP Bafra  İlçe Başkanı Barbaros Turna ve yönetim kurulu üyeleri, Bafra Sosyal Hizmetleri Müdürü Muzaffer Şahin, Bafra Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mümine Ersin ve yönetim kurulu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

bafrali-sehit-mutlu-can-meseci-dualarla-anildi.JPGbafrali-sehit-mutlu-can-meseci-dualarla-anildi-001.JPGbafrali-sehit-mutlu-can-meseci-dualarla-anildi-002.JPGbafrali-sehit-mutlu-can-meseci-dualarla-anildi-003.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.