Bafralı Öğrenciler Teknofest Trabzon için Ali Osman Ulusoy'u Tercih Ettiler

Bafralı Öğrenciler Teknofest Trabzon için Ali Osman Ulusoy'u Tercih Ettiler

Karadeniz topraklarını karış karış gezen TEKNOFEST Trabzon’a geliyor.

A+A-

Karadeniz topraklarını karış karış gezen TEKNOFEST Trabzon’a geliyor.
Ulusal ve uluslararası birçok organizasyona ev sahipliği yapan Trabzon5-7 Ağustos  tarihlerinde Havacılık, Teknoloji ve Uzay Teknolojisi Festivali ‘TEKNOFEST’e ev sahipliği yapacak.

Bafra Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise Atık maden suyu şişeleri ile güneş sobası çevre ve enerji teknolojileri projeleriyle Proje Danışmanı Kudret Demir ve öğrenciler Arda Akekmekci, Yiğit Eren Aydın, Miraç Çetin, Ayberk Nas ve yaklaşık 41 öğrenci ile Trabzon Teknofest’te katılmak için Bafra’dan Ali Osman Ulusoy firması ile Trabzon’a hareket ettiler.
Konu hakkında bir açıklama yapan Bafra Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Proje Danışmanı Kudret Demir,’’ Bafra Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Atık maden suyu şişeleri ile güneş sobası çevre ve enerji teknolojileri projeleriyle Trabzon’da yapılacak olan Teknofest Trabzon etkinliğine katılmak için Bafra’dan 41 öğrenci ile birlikte Ali Osman Ulusoy firması ile Trabzon’a gidiyoruz. Bizlere gösterdikleri ilgi alakadan dolayı Ali Osman Ulusoy firmasının Bafra  acentesi İsmail Can ve ekibine, personellerine, kaptanlarına en kalbi şükranlarımızı sunmak isteriz. Ulusal ve uluslararası birçok organizasyona ev sahipliği yapan Trabzon5-7 Ağustos  tarihlerinde Havacılık, Teknoloji ve Uzay Teknolojisi Festivali ‘TEKNOFEST’e ev sahipliği yapacak.karadeniz-topraklarini-karis-karis-gezen-teknofest-trabzona-geliyor-2.jpg
5-7 Ağustos tarihleri arasında Trabzon Medical Park Stadyumu'nda gerçekleşecek etkinlik T3 Vakfı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Baykar, Cezeri, Tusaş, Aselsan, Tübitak, Tübitak Mam, Sanko Holding ve Beyazay Derneği yürütücülüğünde gerçekleşecek.
TEKNOFEST Karadeniz’in Trabzon ayağında Ulaşımda Yapay Zekâ, Engelsiz Yaşam Teknolojileri, Çevre ve Enerji Teknolojileri, Sanayide Dijital Teknolojiler, Uçan Araba, Biyoteknoloji İnovasyon ve Helikopter Tasarım Yarışmaları olmak üzere toplamda 7 yarışma düzenleniyor. Trabzon'da gerçekleşecek yarışmalara toplamda 27 bin 79 takım başvurusu alınırken 427 finalist takım ve 2 bin 33 finalist yarışmacı bulunuyor. Bunlardan da bir tanesi ise bizler Bafra Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak  Bafra ve Bölgemizi başarı ile temsil etmek için mücadele edeceğiz.’’dedi.
Ali Osman Ulusoy firmasının Bafra  acentesi İsmail Can ise yaptığı açıklamada,’’Ali Osman Ulusoy firması olarak Bafra Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Atık maden suyu şişeleri ile güneş sobası çevre ve enerji teknolojileri projeleriyle Proje Danışmanı Kudret Demir ve yaklaşık 41 öğrenci ile Trabzon Teknofest’te katılmak için Bafra’dan Ali Osman Ulusoy firması ile Trabzon’a hareket ettiler. Bizler Ali Osman Ulusoy firması olarak Teknofest yolunda geleceğimiz gençleri ağırlamaktan oldukça gururluyuz. Ayrıca bizleri tercih ettikleri içinde teşekkürlerimizi sunmak isteriz. Başarıları daim olsun.’’diyerek sözlerini tamamladı.karadeniz-topraklarini-karis-karis-gezen-teknofest-trabzona-geliyor-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.