BAFRALI MUHTARLAR YEDAŞ’A İSYAN ETTİ

BAFRALI MUHTARLAR YEDAŞ’A İSYAN ETTİ

Muhtarlar Yedaş'a gitti Müdür Ortalıktan kayboldu.

A+A-

Bafra merkez mahalle muhtarları YEDAŞ’a sitem ettiler.

Bafra merkez mahallelerinde görev yapan yaklaşık 21 mahalle muhtarı YEDAŞ binasına gittiler. Müdür ile görüşmek istediler ama müdür ortadan kayboldu.

Mahalle Muhtarlarından Hacınabi Mahallesi muhtarı Mustafa Cengiz; “Bizler mahalle muhtarları olarak mahallemizde yaşadığımız elektrik sorununu iletmek üzere YEDAŞ binasına gittik ama müdür bizimle görüşmek istemedi. Sanırım Kaçtı ”Cengiz; “Biz mahalle muhtarları olarak Mahallemizde olan sorunlar için yetkilileri arıyoruz. Âmâ ne hikmetse bizlerin telefonlarına çıkmıyorlar. Ne yetkilisi nede müdürü bizi muhatap almıyor. Mahallelerimizde sokak lambalarımız yanmıyor. Karanlık.

Karanlıkta her türlü pislik oluyor. Geçen gece 3 bayan karanlık sokakta zor anlar yaşadılar. Yine gizli ve karanlık yer bulan madde bağımlıları köşeleri kapıyorlar. Biz sorunumuzu kime ve nasıl anlatacağız. Bu nasıl hizmet? Böylemi ödül alıyorsunuz?

Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Gültekin Sözen ise ; “Bugün biz Bafralı muhtarlar olarak isyan etmek için buraya geldik. Âmâ bizim yoğun müdür ortalıkta yok. Mahallemizde sorunları çözebilecek yetkili bulamıyoruz. Yazdığımız dilekçelerimize cevap vermiyorlar. Bimer,Cimer her tarafa yazı yazdık ama bize bir dönüş yok. Yağmur yağıyor lambalar sönüyor. Bir lambayı mahallemize taktıramıyoruz. Vatandaş bize isyan ediyor. Bizim sorunumuzu kim çözecekse çözsün.”

2-659.jpg3-560.jpg4-392.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum