Bafralı Mertcan Milli Takıma Çağırıldı

Bafralı Mertcan Milli Takıma Çağırıldı

Düzce'de  yapılan Türkiye  Grup serbest güreş şampiyonasında dereceye giren Mertcan Koparan Yıldız Güreş Milli Takımı’na çağrıldı.

A+A-

Bafra Güreş İhtisas Spor Kulübü  güreşte büyük başarılara imza atıyor. her geçen gün yenilerini ekliyor.  5-8 Mart tarihinde Düzce'de yapılan  yıldız erkekler serbest güreş grup şampiyonasında  derece yaparak yıldızlar milli takım kampına çağırıldı. Koparan 28 Ağustos - 17 eylül tarihleri arasında İzmir / Yenişahran'da milli takım kampına katılacak.

Antrenörü  Fatih Yavuz, " Dünya spor tarihinde ülkemizin en çok madalya aldığı spor dalının güreş olduğunu belirterek, ata sporuna gençlerin daha yatkın olduğunu ifade etti ve şunları söyledi; Güreşin kaynağı artık zeki ve yetenekli çocukların okuduğu ilköğretim okullarıdır.

Şampiyon güreşçilerinin geçmişine  baktığımızda , bir çocuğun güreşe erken yaşta başlayarak pedagojik bir eğitim ve antrenman sürecinden geçtiğini görüyoruz. Bu nedenle güreşte başarılı olmak için çocuklarımızın erken yaşta bu spora başlamalarını sağlamalıyız.”  milli takıma çağrılan sporcumuzu tebrik ederek Bafra Güreş İhtisas Spor Kulübü  olarak milli takımda başarılar dileriz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum