BAFRALI KUYUMCU TURGUT ŞAHİNOL’UN KARDEŞ ACISI

BAFRALI KUYUMCU TURGUT ŞAHİNOL’UN KARDEŞ ACISI

HASAN ŞAHİNOL (62) VEFAT ETTİ.

A+A-

 

Bafralı Merhum Hacı Mahmut Şahinol'un oğlu, Bafra esnaflarından Kuyumcu Turgut, İbrahim ve Adem, Hülya, Gülçin, Ayşenur Şahinol'un ağabeyleri, Ayten Şahinol'un eşi, Uğur, Umut ve Emre Şahinol'un Babaları Hasan Şahinol (62) uzun süredir geçirdiği bir rahatsızlık sonucu tedavi gördüğü  özel bir hastanede vefat etti.

Cenazesi İshaklı Mahallesi Cevizli sokaktaki evinden alınıp İshaklıMerkez  Camiine getirildi. Burada kılınan ikindi namazı ve cenaze namazı sonrası Bafra Asri Mezarlığındaki Aile Kabristanlığına Defnedildi.

Cenazede kardeşini kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşayan Kuyumcu Turgut Şahinol ve Şahinol Ailesini yakın dostları teselli ettiler.

Cenazeye Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Eski Bafra Belediye Başkanı Yaşar Buharalıoğlu, Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Metin Genççakır,Bafra Ticaret ve Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Durgun, Meclis Başkanı İsmail Tuğ, Genel Sekreteri Suat Lekesiz, Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, SEMTEKS Genel Müdürü Mehmet Kurt, Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç, Bafra Genç İşadamları Derneği Başkanı Yavuz Muratoğlu, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Banka Müdürleri,Eski Bafra Garnizon Komutanı Em.Alb.Yakup Selim Tomaç, Kadim Dostu Burhan Balakçı, Bafra ve Samsun Avukatları, Bafra,Samsun ve Türkiye’nin Sayılı Kuyumcuları,Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Okul Müdürleri, Daire Müdürleri, Bafra Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Resai Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

bafrali-kuyumcu-turgutun-kardes-acisi-(1).jpgbafrali-kuyumcu-turgutun-kardes-acisi-(3).jpgbafrali-kuyumcu-turgutun-kardes-acisi-(4).jpgdscf2954.jpgdscf2975.jpgdscf2976.jpgdscf2983.jpgdscf2990.jpgdscf3012.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.