BAFRA’LI KOÇ AİLESİNDEN RAMAZAN ÖNCESİ ANLAMLI YARDIM

BAFRA’LI KOÇ AİLESİNDEN RAMAZAN ÖNCESİ ANLAMLI YARDIM

Bafralı Koç Ailesinden Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesi Üyelerinin Engellilerine 6 Adet Engelli Arabası Bağışı yapıldı.

A+A-
40 yıl önce yaşadıkları ve doğdukları Bafra’dan gurbet el Almanya’ya giden Hacı Mustafa Koç ve eşi Hacı Mecnune Koç bu yıllar içerisinde her zaman anlamlı destekte bulunmuşlar.
Son olarak ta doğdukları şehirin engellilerine destek olmak için Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şube Başkanı Turgut Seden ile irtibat kurarak Emekli Ailelerinin engelli bireylerine bağışlanmak üzere 6 adet engelli arabası desteğinde bulundular.
Ramazan Ayı öncesi yapılan yardımda bir konuşma yapan bağışçılar Hacı Mustafa Koç ve eşi Hacı Mecnune Koç,’’ Bizler 40 yıldır Almanya’dayız. Bu yıllar içerisinde maddi ve manevi desteklerimiz belli kurumlara, derneklere oldu. Şimdi de Türkiye Emekliler Derneğinin başarılı başkanı Turgut Seden ile irtibata geçerek Emekli Ailelerinin engelli bireylerini araştırdık. Ve ihtiyacı olan 6 aileye engelli arabası bağışında bulunduk. Bundan sonra ise yardımlarımız sürecektir. Bu vesile ile mübarek ramazan ayının da hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hasta olan kardeşlerimize de Allahtan acil şifalar diliyorum.’’ dedi.
Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şube Başkanı Turgut Seden ise,’’Bu anlamlı yardım karşısında çok duygulandım. Şu anda konuşmakta bile zorlanıyorum. Bağışçılar Hacı Mustafa Koç ve eşi Hacı Mecnune Koç Bafralı olup her zaman desteklerde bulunmuşlardır. Bu son yaptıkları yardım ise Mübarek Ramazan Ayı öncesi olması ise ayrı bir önemi vardır. Koç ailesi derneğimizle irtibata geçtiler. Engelli olup araba ihtiyacı olan aileleri tespit ettik. Bildirdik. Onlar da 6 adet engelli arabası bağışında bulundular. Allahım niyetlerini kabul etsin.’’diyerek duygularını belirtti.
Bağış törenine ise Türkiye Emekliler Derneği Başkan Yardımcısı Burhan Balakçı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bafra’da ki Engelli ernek Başkanları ile Yönetim katıldı.
dscf2507.jpgdscf2508.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.