Bafralı İş İnsanı Cengiz Üstünel  öğrencileri sevindiriyor

Bafralı İş İnsanı Cengiz Üstünel öğrencileri sevindiriyor

İş İnsanı Cengiz Üstünel’den Öğrencilere Anlamlı yardım

A+A-

İş İnsanı Cengiz Üstünel’den Öğrencilere Anlamlı yardım
Bafralı hayırsever iş insanı Cengiz Üstünel 2022-2023 yılı eğitim öğretim yılında 100 öğrenciye kıyafet ve ayakkabı yardımında bulundu.bafrali-is-insani-cengiz-ustunel-ogrencileri-sevindiriyor-2.png
Bafralı Hayırsever İş İnsanı Cengiz Üstünel’den eğitim öğretim yılının başlangıcında yaptığı örnek davranış takdir görmeye devam ederken, aileler tarafından da dualar ediliyor.

Sadece eğitim öğretim yıllarında değil her vakit maddi ve manevi destekleriyle ilklere imza atan Bafralı hayırsever iş insanı Cengiz Üstünel yaptığı açıklamada,’’ Okul, çocuğun gelişiminde önemli adımlardan biridir. Çocuğunuz kendi iç zenginliği ile artık çevreye daha fazla açılmaya başlar. O güne kadar sadece anne ve babası kardeşi ve kendisi varken, artık dünyada başkalarının da olduğu bilincine varır. Okuluna gittiğinde sınıf arkadaşları çevresi ile çocuğunuz hızlı bir sosyal gelişim sürecine girer. Çocukta meydana gelen değişimleri fark edebilmek için öncelikle çocuğun gelişim dönemlerinin özelliklerini bilmek faydalı olacaktır. Okul ve aile bireylerin eğitiminde birbirlerini tamamlayan oldukça önemli kurumlardır. Onun içindir ki eğitime ve öğretime önem vermekteyim. Manevi ve maddi yardımlarım sürecektir. Bu yardımlarımın dağıtımında aracı olan veren elle alan eli buluşturan Bafra Barış Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale ve ekibine de sonsuz şükranlarımı sunmak istiyorum.’’dedi.


Bafra Barış Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale ise yaptığı açıklamada,’’ Bafralı hayırsever iş insanımız değerli büyüğümüz Cengiz Üstünel abimize kendi şehrine yaptığı çok sayıda maddi ve manevi desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Rabbim niyetlerini kabul eylesin. Biz bir dernek ya da bir hayır kurumu değiliz.   Fakat biz halkın nabzını tutan, halkın içinde yer alan bir basın kuruluşuyuz. İş İnsanı Cengiz Üstünel’in teveccühüyle “veren elle alan eli” buluşturmaya devam edeceğiz.  Cengiz Üstünel büyüğümüzün 100 okula giden çocuğumuza okul kıyafeti ve ayakkabı yardımını da dağıtmanın gururunu yaşamaktayız.’’diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum