Bafralı İş İnsanı Ahmet Kocabaş’tan Eğitime Anlamlı Destek

Bafralı İş İnsanı Ahmet Kocabaş’tan Eğitime Anlamlı Destek

Bafra Mustafa Kemal İlkokulu "Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi açılışı Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, İş İnsanı Ahmet Kocabaş'ın katıldığı törenle açıldı.

A+A-

Yapmış olduğu çalışmalar ve projelerle sadece iş dünyasında, sektöründe değil sivil toplum örgütleriyle istişareleriyle takdir gören Hayırsever iş insanı Ahmet Kocabaş eğitim konusunda da hassas olduğunu gösterdi.

Maneviyata oldukça büyük önem veren, doğduğu baba toprağı olan Bafra ilçesine bağlı Gökçeağaç Mahallesinde merhum babası Halis Kocabaş adına yaptırdığı eserlerle dua alan İş insanı Kocabaş ilerleyen günlerde ise yeni yatırımlarla da adından söz ettirecektir.

bafrali-is-insani-ahmet-kocabastan-egitime-anlamli-destek.jpg

 

Gökçeağaç Camiler Derneği (GÖKCAMDER) kurucu başkanı, HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı , İstanbul Bafraspor Kulübü Başkan Yardımcısı, İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Başkan Yardımcısı , SAMKON Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bafralı hayırsever iş insanı Ahmet Kocabaş şimdide eğitime yaptığı anlamlı, manevi destekle ‘’Bugünün Küçükleri, Yarının Büyükleri’’ olan Bafra Mustafa İlkokulunun minik öğrencilerine merhum babası Halis Kocabaş’ın adının verildiği  ‘’Akıl ve Zeka Oyunları  Atölyesi’’ kurarak bağışta bulundu.

bafrali-is-insani-ahmet-kocabastan-egitime-anlamli-destek-001.jpg

Açılış kurdelesi sırasında bir konuşma yapan Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ,’’ Bafralı hayırsever iş insanı Ahmet Kocabaş’ın merhum babası Halis Kocabaş’ın adının verildiği ’’Akıl ve Zeka Oyunları  Atölyesine’’  yapmış olduğu maddi ve manevi destekler için teşekkürlerimizi sunmak isteriz. Bu atölyede öğrenciler Mangala,Hedef 5, Dokuz Taş, Hanoi Kuleleri, Qbitz ve diğer zeka oyunları ile bilgilerini pekiştiriyor. Gerçekten güzel bir atölye olmuş. ‘’dedi.

Hayırsever iş insanı Ahmet Kocabaş ise,’’ Genel anlamda eğitim, bir insanın; duygusal, bedensel, zihinsel olarak sahip olduğu yeteneklerini belirlediği amaç doğrultusunda geliştirmesidir veya kazanmasıdır. Bilgi kazanmak, davranışlarını geliştirmek için gösterilen çabanın tamamı eğitimin bir parçası olarak yer almaktadır. Bizlerde aile olarak merhum babamız Halis Kocabaş’tan aldığımız öğüt ve terbiye ile maneviyat konusunda bu zamana kadar hiçbir zaman taviz vermedik. Şu anda ise geleceğimiz olan çocuklarımız için Bafra Mustafa Kemal İlkokuluna ’’Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi’’ kurarak eğitime desteğimizi gösterdik. ‘’diyerek sözlerini tamamladı.

bafrali-is-insani-ahmet-kocabastan-egitime-anlamli-destek-002.jpg

Konuşmalardan sonra ise açılış kurdelesini Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen,  Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, İş insanı Ahmet Kocabaş, İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Aydın Dursun ve Bafra Mustafa Kemal İlkokulu Müdürü Halil İbrahim Çalık, Mevlana Mahallesi Muhtarı Servet Şengül hayırlı olsun dilekleri ile kestiler.

Bafra Mustafa Kemal İlkokulu ’’Akıl ve Zeka Oyunları  Atölyesinde’’ ise öğrenciler gelen protokol ve misafirlere Mangala, Hedef 5, Dokuz Taş, Hanoi Kuleleri, Qbitz ve diğer zeka oyunlarını oynayarak hünerlerini gösterdiler.

bafrali-is-insani-ahmet-kocabastan-egitime-anlamli-destek-003.jpg

Konuşmalardan sonra Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen hayırsever iş insanı Ahmet Kocabaş’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Bafra Mustafa Kemal İlkokulu ’’Akıl ve Zeka Oyunları  Atölyesi’’ açılış programında ayrıca GÖKCAMDER Başkan Yardımcısı Salih Kılıç, Okul İdarecileri ile öğretmenleri hazır bulundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.