BAFRALI İMAM MEHTER İLE ÇOCUKLARI CAMİYE DOLDURDU

Bafra'da Örnek İmam Çocuklara Kur'an Kursu Sevgisini Mehter Yürüyüşü İle Sundu.

A+A-

Bafra'da Örnek İmam Çocuklara Kur'an Kursu Sevgisini Mehter Yürüyüşü İle Sundu .

Bafra’da çocuklar Esentepe Camiine  koşarak geliyor.
Camilerin yüzü gençleşiyor. Camileri çocuk ve gençlere sevdirmek için yola çıkan Bafra Esentepe Camii İmam Hatibi  Şuayip Şenel değişik etkinlikler düzenliyor. Çocuklar ve gençler camiden çıkıp eve gitmek istemiyorlar.  Hem etkinliklere katılıyorlar hem de ilk dini bilgilerini burada öğreniyorlar. 
Çocuklara camileri sevdirmek için farklı projeleri hayata geçiren Esentepe Camii İmam Hatibi Şuayip Şenel’in tek derdi camileri çocuklar için cazip hale getirmek. Çocuklar  hem Kur'an öğreniyorlar hem de gönüllerince eğleniyorlar.
Bafra ilçesi Mevlana Mahallesinde Esentepe Camii İmam Hatibi  Şuayip  Şenel Esentepe Kur'an Kursuna çocukları çekmek için örnek bir etkinliğe imza attı.

Örnek imamın örnek çalışması veliler ve mahalleli tarafından takdirle karşılandı.

bafrali-imam-mehter-ile-cocuklari-camiye-doldurdu-005.jpgbafrali-imam-mehter-ile-cocuklari-camiye-doldurdu-006.jpgbafrali-imam-mehter-ile-cocuklari-camiye-doldurdu-007.jpgbafrali-imam-mehter-ile-cocuklari-camiye-doldurdu-008.jpgbafrali-imam-mehter-ile-cocuklari-camiye-doldurdu-009.jpgbafrali-imam-mehter-ile-cocuklari-camiye-doldurdu-14-001.jpgbafrali-imam-mehter-ile-cocuklari-camiye-doldurdu-15-001.jpgbafrali-imam-mehter-ile-cocuklari-camiye-doldurdu-17-001.jpgbafrali-imam-mehter-ile-cocuklari-camiye-doldurdu-18-001.jpgbafrali-imam-mehter-ile-cocuklari-camiye-doldurdu-20.jpgbafrali-imam-mehter-ile-cocuklari-camiye-doldurdu-1.jpgbafrali-imam-mehter-ile-cocuklari-camiye-doldurdu-2.jpgbafrali-imam-mehter-ile-cocuklari-camiye-doldurdu-3.jpgbafrali-imam-mehter-ile-cocuklari-camiye-doldurdu-5.jpgbafrali-imam-mehter-ile-cocuklari-camiye-doldurdu-6.jpgbafrali-imam-mehter-ile-cocuklari-camiye-doldurdu-7.jpgbafrali-imam-mehter-ile-cocuklari-camiye-doldurdu-10.jpgbafrali-imam-mehter-ile-cocuklari-camiye-doldurdu-11.jpgbafrali-imam-mehter-ile-cocuklari-camiye-doldurdu-12.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.