BAFRALI HAFIZLAR ŞUUR GEZİSİ İÇİN DUALARLA YOLA ÇIKTILAR

BAFRALI HAFIZLAR ŞUUR GEZİSİ İÇİN DUALARLA YOLA ÇIKTILAR

Bafra İlçe Müftülüğüne bağlı Büyük Camii Merkez Kur’an Kursu sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında Yatılı Erkek Kur'an Kursu hafızlarına yönelik İstanbul ve Çanakkale gezisi düzenledi.

A+A-

Bafra  İlçe Müftülüğüne bağlı Büyük Camii Merkez Kur’an Kursu sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında Yatılı Erkek Kur'an Kursu hafızlarına yönelik İstanbul ve Çanakkale  gezisi düzenledi.


Bafra  İlçe Müftülüğüne bağlı Büyük Camii Merkez Kur’an Kursu öğreticisi Mehmet Şenel hoca ve diğer kurs öğreticilerinin koordinasyonu ile planlanan gezi kapsamında hafızlara şuur gezisi kapsamında  İstanbul (Ayasofya-Çamlıca -Eba Eyyüp El Ensari) ardından Çanakkale şühedayı ziyaret etmek üzere üç günlük gezilerine  dualarla başladılar.
Konu hakkında bir açıklama yapan Bafra  İlçe Müftülüğüne bağlı Büyük Camii Merkez Kur’an Kursu öğreticisi Mehmet Şenel,’’ Sizler hafızlarımız bizim geleceğimizin teminatısınız. Kur’an kurslarında eğitim görüyorsunuz. Rabbim sizlere zihin açıklığı versin. Eğitimin yanında böyle güzel sosyal etkinliklerle şehrimizi tanımanız, değişik yerler ve arkadaşlar görerek sosyalleşmenizi sağlayacaktır.
Büyük Camii Merkez Kur'an Kursu hafızları şuur gezisi kapsamında İstanbul-Çanakkale gezi turuna dualarla çıktı. (Ayasofya-Çamlıca Camii -Eyyüp Sultan Camii Camii-Eba Eyyüp El Ensari Türbesi) Panorama 1453 ve Boğaz turu ardından Çanakkale ziyaretinde  Şühedayı ziyaret edecek olan hafız öğrenciler (14-17 Haziran üç günlük gezi -cuma sabah namazına Bafra Büyük Camiide olacak şekilde planlandı. Pandemiden dolayı ertelediğimiz "Şuur" gezimize bu yıl öğrencilerimizle yeniden başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.Bize destek veren hayır sahiplerinden Allah’ım razı olsun. Rabbim yolculuğumuzu hayırlı eylesin. sağlık ve sıhhat içersinde dönmeyi nasib eylesin.Dua eder dua bekleriz.’’diyerek sözlerini tamamladı.

whatsapp-image-2022-06-14-at-18-28-38-800x450.jpegwhatsapp-image-2022-06-14-at-18-28-41-800x360.jpegwhatsapp-image-2022-06-14-at-18-28-46-800x600.jpeg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.