Bafralı Güreşçilerden 8 Madalya

Bafralı Güreşçilerden 8 Madalya

Yıldızlar Serbest Güreş İl Birinciliği Müsabakalarında Bafra Güreş İhtisas Spor Kulübü güreşçileri 3 Altın Madalya kazanarak büyük bir başarıya daha imza attı.

A+A-

3 ALTIN,  1 GÜMÜŞ, 4  BRONZ TOPLAM 8 MADALYA

Bafra Güreş İhtisas Spor Kulübü güreşcileri3 AltınMadalya' nın yanı sıra; ayrıca 1 Gümüş, 4 de Bronz Madalya kazanarak toplam 8 madalya ile büyük bir başarıya daha imza attı. Güreş Antrenörü Tamer TURAN konuyla ilgili şöyle dedi:

" 13 Ocak 2018 Cumartesigünü, Samsun Canik Yaşar Doğu Spor Salonu' nda gerçekleşen Yıldızlar Güreş İl Birinciliği Müsabakaları' nda toplam 115 sporcu katılım gösterdi.

Heyecanlı ve zevkli karşılaşmalara sahne olan, İl Birinciliği Müsabakaları' nda büyük bir başarı gösteren Bafralı güreşcilerimizi kutlar, emeği geçen herkese teşekkür ederiz. "

Kilolarında dereceye giren sporcular ise şöyle:

48 KG HAMZA DENİZ 1.

51 KG ERDAL TURHALLI 1.

71 KG MERTHAN SEVEN 1.

45 KG BİLAL KÜÇÜKDURSUN 2.

45 KG AHMET SEZER 3.

51 KG MURAT GÜLER 3.

55 KG MUHAMMET DEMİR 3.

65 KG MERTCAN KOPARAN 3.

Bafra Güreş İhtisas Spor Kulübü , Alt Yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Güreş Antrenörleri, birçok tesiste ve okullarda, güreş antrenmanlarına devam etmektedirler.

İlerleyen zamanlarda daha da büyük başarıları hedefleyen Bafra Güreş İhtisas Spor Kulübü' nde görev yapan antrenörler ve çalışma bölgeleri ise şöyle:

Tamer TURAN: Çetinkaya Şehit Erol Haspulat Yatılı BölgeOkulu, Fatih YAVUZ: Bafra Kapalı Spor Salonu, Mustafa AKKURT: Bafra İmam Hatip Anadolu Lisesi, Semih DUMAN: Çetinkaya Mesleki Tarım Lisesi.

Oktay ZERRİN- Özel Haber- Samsun

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.