BAFRALI GENCE ÇİFT ÇENE AMELİYATI

BAFRALI GENCE ÇİFT ÇENE AMELİYATI

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı'nın yaptığı çene deformite ameliyatlarına bir yenisi daha eklendi.

A+A-

Plastik ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ahmet Demir ve ekibinin gerçekleştirdiği ameliyat sonrasında 18 yaşındaki Sercan Altaş, artık beslenmelerini rahat bir şekilde yapabilecek. Samsun Bafra merkezde oturan 18 yaşındaki Sercan Altaş, ameliyatını gerçekleştiren başta Doç. Dr. Ahmet Demir ve ekibine teşekkür etti.
Hastaya uygulanan ameliyat hakkında bilgiler veren Doç. Dr. Demir şunları söyledi: "Ortodontik tedavisi ve planlaması yapılan hastanın çenelerindeki deformiteyi düzeltmek için üst çene ileri, alt çene geriye gelecek şekilde ameliyatı yapıldı. Bu sayede hastanın çenelerindeki deformite normale dönerken yüz görünümünde de estetik yönden değişim sağlanmış oldu. Çene deformite (ortognatik cerrahi) ameliyatları Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Bölümü ve Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Bölümü işbirliği ile başarılı bir şekilde yapılmaktadır."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.