BAFRALI EREN ASAN SAMSUN BİRİNCİSİ OLDU

BAFRA'LI EREN ASAN SAMSUN BİRİNCİSİ OLDU

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında “Samsun'un En Hızlısı” isimli yarışma düzenlendi.

A+A-

İlk etapta il ve ilçelerde düzenlenen müsabakalar sonucunda 6 bine yakın öğrenci arasından çıkan 1999, 2000 ve 2001 doğumlu 300'e yakın erkek ve kız öğrenci, İlkadım Atletizm Stadı’nda düzenlenen yarışmada hedefe ulaşabilmek için ter döktü.
“Samsun'un En Hızlısı” adıyla öğrenciler arasında gerçekleştirilen 100 metre koşusunda 8 öğrenci kategorilerinde birinci oldu. 2001 erkek kategorisinde Bafra 50. Yıl Orta Okulu öğrencisi Eren Asan, 2000 erkek kategorisinde Terme Orta Okulu öğrencisi Doğukan Moral ve 1999 erkek kategorisinde Terme Orta Okulu öğrencisi Furkan Aydınlı birinci oldu. 
2001 kız kategorisinde Alaçam Atatürk Orta Okulu öğrencisi Sedanur Bolat, 2000 kız kategorisinde Canik Fatih Orta Okulu öğrencisi Seda Nur Kaya ve 1999 kız kategorisinde Terme Sakarlı İlköğretim Okulu öğrencisi Pembegül Şahin birinciliği elde etti.

“KEŞFEDİLMEMİŞ YETENEKLERİ ARIYORUZ”
İlkadım İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Turan, “Samsun’un En Hızlısı” adıyla öğrenciler arasında gerçekleştirilen proje hakkında bilgi verdi. Keşfedilmemiş yetenekleri aradıklarını vurgulayan Murat Turan, "Amacımız 1999, 2000 ve 2001 doğumlu kız ve erkek öğrenciler arasında en hızlısını bulmak. Keşfedilmemiş yetenekleri arıyoruz. Bu anlamda her hangi bir antrenör tarafından keşfedilmemiş sporcuları bulmayı hedefledik. Bununla beraber 17 ilçemizde bu etkinlikleri düzenledik. 17 ilçede düzenlenen etkinlikler sonrasında finalleri bugün atletizm pistinde yapmaktayız" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.