BAFRALI  EMEKLİ POLİS GÖZALTINA ALINDI

BAFRALI EMEKLİ POLİS GÖZALTINA ALINDI

Fethiye ilçesine beyaz eşya ve mobilya satmaya gelen bir mobilyacının aracının önünü keserek tabanca ve bıçakla öldürdüğü iddia edilen 4 şüpheli yakalandı.

A+A-

Haftanın iki günü Gölhisar’dan 15 HK 080 plakalı kapalı kasa kamyoneti ile Fethiye köylerine gelerek beyaz eşya ve mobilya satan evli ve 4 çocuk babası Ali Süslü (54) gece geç saatlerde Gölhisar’a dönerken Fethiye Antalya karayolunda önü kesilerek bıçak ve tabancayla öldürüldü. Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı ve jandarma olay yerinde düşürülen tabanca ve parmak izlerinden yola çıkarak günlerce inceleme ve araştırma yaptı. Olay yerinde bir boğuşma yaşandığı, izlenimini edinen jandarma ekipleri, maktülün üstündeki parmak izleri sonucu Dalaman’da 1’i kadın 3 kişi ile Fethiye’de yaşadığı öğrenilen şizofrenik hastalığı bulunan aslen Samsun Bafralı emekli bir polisi gözaltına aldı. 
Burdur’un Gölhisar ilçesinde oldukça sevilen biri olduğu öğrenilen Gölhisar Süsler Mobilya’nın sahibi Ali Süslü'yü öldürdüğü iddiası ile aranan emekli polis Murat Y. (39), Akdeniz Caddesi’nde Asayiş Büro ekipleri tarafından yakalandı. Aynı saatlerde Yeliz Y. (22), G.A.Y (28) ve M.E (23) de jandarma tarafından Dalaman’da gözaltına alındı.

NAMUS İÇİN ÖLDÜRDÜM 
Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu’na teslim edilen emekli polis Murat Y, sağlık raporu için Fethiye Devlet Hastanesi’ne sevk edilirken gazetecilerin "cinayeti neden işlediniz" sorusuna “namus” diye cevap verdi. 
Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturmayı çok gizli şekilde yürütürken olaya karıştığı iddia edilen bazı kişilerinde yer alabileceğini bu yüzden soruşturmanın derinleştirildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.