BAFRALI EMEKLİ ÖĞRETMENLER TRAFİK KURBANI

BAFRA'LI EMEKLİ ÖĞRETMENLER TRAFİK KURBANI

Eskişehir-Ankara karayolunda meydana gelen trafik kazasında, seyir halindeki

A+A-

TIR’a arkadan çarpan otomobil içindeki karı koca emekli öğretmenler hayatını kaybederken, yine emekli öğretmen olan bir kişi ise yaralandı.

EMEKLİ ÖĞRETMEN ÇİFT ÖLDÜ

Eskişehir-Ankara karayolunun 27’nci kilometresinde bu sabah saat 07.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında ise, Samsun’un Bafra İlçesi’nden emekli öğretmenlerin buluşma etkinliğine katılmak üzere Bursa’ya gitmek üzere yola çıkan 66 yaşındaki Necdet Hatipoğlu yönetimindeki 55 EE 169 plakalı otomobil, önünde giden Yaşar Aktaş yönetimindeki 19 TP 287 plakalı TIR’a arkadan çarptı. 

Kazada otomobilin sürücüsü Necdet Hatipoğlu ile kendisi gibi emekli öğretmen olan eşi 65 yaşındaki Birsen Hatipoğlu öldü. Aynı otomobilde bulunan emekli öğretmen 68 yaşındaki Seval Karakaş yaralandı. Karakaş 112 ambulansıyla kaldırıldığı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ölen Hatipoğlu çiftinin araç içerisinde sıkışan cesetleri itfaiye ekipleri tarafından çıkartılıp otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi morguna götürüldü. İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, TIR şoförü yaşar Aktaş’ın gözaltına alındığını, kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

20130517aw000363_02.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.