Bafralı Badmintoncular Avrupa'ya Damga Vurdu!

Bafra Badmintonda Avrupa ve Olimpiyatlarda başarılara damga vurmaya devam ediyor.

A+A-

Bafra Badmintonda Avrupa ve Olimpiyatlarda başarılara damga vurmaya devam ediyor. 

Badminton sporunda Bafralı gençler başarılarıyla göz dolduruyor.
Başarılarla be yapılan çalışmalarla ilgili Badminton Milli Takımı Antrenörlerinden Deniz Balçık Bafra Kapalı Spor Salonunda idam sırasında Bafra 55.net habere özel açıklamalarda bulundu.
Balçık yaptığı açıklamada,’’ Uzun yıllardır  dünyada önemli olimpik spor olan ve Türkiye`mizde yeni yeni gelişen badminton sporu (TüylüTop) ile uğraştım. Şu anda ise Badminton Milli Takımlarında antrenör olarak görev almaktayım. Bu çalışmalarımızda bizlere büyük desteği olan Badminton Milli Takımı antrenörümüz , Bafra’mızın ve Samsunumuzun Badminton sporunda bir gururu olan Şaban Kırcalı hocamıza en kalbi şükranlarımı sunmak isterim. Ayrıca bizlere maddi ve manevi destek veren kurumlara da teşekkür ediyorum. 150’ye yakın müsabık sporcumuz bulunmaktadır. Hem okul badminton takımları ve hem de kulüp bünyemizde bugüne kadar Bafra ilçemizi gururlandıracak ve onurlandıracak başarılar kazandırdık.
Bunlar takım olarak Türkiye birincilikleri, ikincilikleri, üçüncülükleri kazanmanın yanı sıra Karadeniz Bölge Şampiyonlukları, Samsun Şampiyonlukları, Federasyon müsabakalarında Türkiye Şampiyonlukları kazandık. Badminton Milli Takımına çeşitli yaş gruplarında  sporcu vermenin mutluluğunu yaşadık.
 Sporcularımız balkan şampiyonluklarında 1.lik, 2.lik ve 3.lük ile çeşitli dereceler elde etti. Bundan sonraki hedefimiz Bafra Badminton İhtisas Gençlik ve Spor Kulübü olarak Avrupa şampiyonlarında Bafralı badmintoncuların şampiyonluklarda mücadele etmesini sağlamaktı. Ve bunu da sağladık.  Kulübümüz badminton 1.liginde mücadele etmektedir. Biz bu başarıları sağlarken kısıtlı imkanlarla elde ettik. Bu başarılarda katkısı ve emeği olan herkese teşekkür ederim’’diyerek sözlerini tamamladı.

bafrali-badmintoncular-avrupaya-damga-vurdu.jpgbafrali-badmintoncular-avrupaya-damga-vurdu-001.jpgbafrali-badmintoncular-avrupaya-damga-vurdu-002.jpgbafrali-badmintoncular-avrupaya-damga-vurdu-003.jpgbafrali-badmintoncular-avrupaya-damga-vurdu-004.jpgbafrali-badmintoncular-avrupaya-damga-vurdu-005.jpgbafrali-badmintoncular-avrupaya-damga-vurdu-006.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.