Bafralı Aşcılar Belgelerini Aldı

Bafralı Aşcılar Belgelerini Aldı

Bafra ilçesinde “Okullar Hayat Olsun” isimli proje kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi ve Fatma Aliye Anaokulu işbirliğinde açılan aşçılık kursu sona erdi.

A+A-

Fatma Aliye Anaokulu’nda 30 Nisan tarihinde başlayan ve 272 saat süren kurs sonunda 15 kursiyer içinden başarılı olan 11 kursiyer, belge almaya hak kazandı. Fatma Aliye Anaokulu’nda düzenlenen belge töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar, ”Bu kursun arkadaşlarımıza bazı kazanımlar sağladığını düşünüyorum. Kursun açılmasına sebep olan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne ve kapılarını bu kursiyerlerimize açan Fatma Aliye Anaokulu idarecilerine teşekkür ediyorum“ dedi.
Kursiyerlerin başarılı bir eğitim dönemi geçirdiklerini belirten Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Ak, “2011-2012 öğretim yılında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak Bafra’da bugün itibariyle 81 ayrı alanda 528 kurs açtık. 3 bin 38’i erkek, 5 bin 849’u kadın olmak üzere toplam 9 bin 187 kişiye eğitim verdik. 30 Nisan’da başlayan aşçılık kursunda bize destek veren Fatma Aliye Anaokulu ile iş birliği yaparak bu kursu açtık. Önümüz dönem aşçı yardımcısı kursu açmak istiyoruz. Bu kursumuz 878 saat olacak. Eylül ayında başlayacağız ve bütün yılı kapsayacak” diye konuştu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Ak tarafından başarılı kursiyerlere sertifikaları verildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.