BAFRALI 19 SPORCUMUZ MİLLİ TAKIMDA!

BAFRALI 19 SPORCUMUZ MİLLİ TAKIMDA!

Bafra Badminton İhtisas Gençlik ve Spor Kulübü, Safiye ile Müzik Saatinin konuğu oldu.

A+A-

Bafra badminton ihtisas gençlik ve spor kulübü olarak maddi hiçbir destek almadıklarını ve kulübün maddi destekle çok daha iyi olacağına inandığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Antrenörü aynı zamanda Milli takım Antrenörü Deniz Balçık; “Sözlerime başlamadan önce üzerimizde büyük emeği olan Badminton Milli Antrenörü ve Bafra Atatürk Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Şaban Kırcalı hocamıza sonsuz şükranlarımızı sunmak istiyorum. Ekibimizle beraber gönül birliği içerisinde öğrencilerimizi yetiştiriyoruz. Bu bizi başarıya ulaştıran en büyük etkendir. Sporcularımızdan altı tanesi badminton branşı sayesinde Türkiye deki devlet üniversitelerimizin Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümlerine yerleştirilmiştir. Yine milli takımımızda Bafralı 19 sporcumuz bulunmaktadır. Bafralı gençlerimiz aynı zamanda badminton süper ligi ve 1. Liginde aktif olarak oynamaktadır. Bizler Bafra badminton olarak gelecekte daha çok başarılara imza atacağımıza gönülden ve yürekten inanıyoruz. Kulübümüzün maddi desteğe ihtiyacı var. Bu ihtiyacımızın en kısa sürede giderilmesini temenni ediyor, desteklerinizi bekliyoruz.  Çalışmak bizden, takdir Allah'tan” dedi.

Radyo Barış’a konuk olan ve badminton branşındaki öncelikli amaçlarının, çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak olduğunu belirten Badminton Milli takım Antrenörü İlkay Üresin; “Herkes bir spor dalıyla mutlaka ilgilenmelidir. Bu illa badminton olmak zorunda değil. Kulüp olarak 5 yaş ve daha üstü kesime hitap ediyoruz. Ulusal anlamda birçok kez her yaş kategorisinde Türkiye derecesi aldık. Uluslararası anlamda Avrupa, international (büyükler) Junior ve olimpiyatlara puan veren badminton turnuvalarında derecelerimiz de mevcuttur. Bizler çocuklarımızı ve gençlerimizi badminton Kulübümüze bekliyoruz” dedi.

Konuklarımızdan 11 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası’nda Türkiye 3. Sü olan, Bafra Atatürk ortaokul öğrencisi ve İlkadım Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Aysu Arslan ve Bafra badminton İhtisas Gençlik ve Spor kulübü sporcusu Ayşenaz Arslan’da; “Başarmak bizi daha çok motive etti. Madalyaları alırken ailemiz de biz de çok mutlu olduk. Arkadaşlarımıza da mutlaka bir spor dalıyla ilgilenmelerini öneriyoruz. Bize inanan öğretmenlerimize ve ailemize teşekkür ederiz” dediler.

11-yas-alti-turkiye-badminton-sampiyonasi’nda-turkiye-3.jpg

11-yas-alti-turkiye-badminton-sampiyonasinda-turkiye-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.