BAFRA'DAN MARMARA ADASI’NA UMUT DERNEĞİ ELİ

BAFRA'DAN MARMARA ADASI’NA UMUT DERNEĞİ ELİ

Samsun’un Bafra ilçesinde faaliyet gösteren Umut Derneği’nden Balıkesir Marmara Adası’na yardım eli uzandı.

A+A-

Balıkesir’e bağlı Marmara Adası’nda meydana gelen sel felaketinde mağdur kalan insanlara Bafra Umut Derneği (BAFUMDER) yardım elini uzattı. 23 Ekim 2012'de yaşanan sel felaketinde yaraların sarılmasını sosyal sorumluluk bilen BAFUMDER, Marmara Adasın da bulunan Marmara Lisesi ile irtibata geçerek ihtiyaçlarını belirledi. Giysi, kırtasiye ve mutfak eşyaları gibi malzemeleri Marmara Adası’na ulaştırdı.
Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin, “2012 Ekim ayında yaşamış oldukları sel felaketinde mağdur olan Marmara Adası halkının yüreğine bir nebzede olsa merhem olmak istedik. Marmara Lisesi öğrencilerine ve ada halkına ihtiyaçları doğrultusunda giysi, kırtasiye ve mutfak eşyaları gibi malzemeleri yolladık. Ulaştırma konusunda bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Marmara Lisesi Müdürü Celal Akten tarafından, Marmara ilçesinde yaşanan sel felaketinde zor durumda kalan ilçe sakinleri ve Marmara Lisesi öğrencilerine yapılan yardımlardan dolayı Bafra Umut Derneği’ne teşekkür yazısı ile birlikte teşekkür belgesi gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.