Bafra'dan da Çiftlik Bank Mağdurları Çıktı !!!

Bafra'dan da Çiftlik Bank Mağdurları Çıktı !!!

Çiftlik Bank’ın sahibi Mehmet Aydın, 77 bin kişiden 511 milyon lira para topladıktan sonra orta kaybolmuş, Uruguay’a gittiği tespit edilmişti.

A+A-

Çiftlik Bank'ın mağdurları arasında Bafralı iş adamlarının da olduğu iddia edildi. Bafralı İş Adamlarının isimleri açıklanmazken mağdurlar arasında doktor,hemşire,öğretmen ve iş adamlarınında bulunduğu kaydedildi.

 

Çiftlik Bank’ın sahibi Mehmet Aydın, 77 bin kişiden 511 milyon lira para topladıktan sonra orta kaybolmuş, Uruguay’a gittiği tespit edilmişti.

Çiftlik Bank, mağdurlarının sayısı her geçen gün artıyor. Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’na yaklaşık 5 bin şikayetçi başvurusu yapıldı. Şimdiye kadar 100 binin üzerinde kişinin sisteme para kaptırdığı ortaya çıktı.

Serbest Piyasa Kurulu (SPK ) Raporuna göre Bafralı 53 Kişinin olması dikkat çekti.

BAFRA’’DA ÇOK SAYIDA ÇİFTLİK BANK MAĞDUR VAR
Bafra’da yaklaşık 53 kişinin Çiftlik Bank sisteminde parası bulunduğu SPK Raporunda ifade edildi.

MAĞDURLAR WHATSAPP’DAN HABERLEŞİYOR
Bafra’da Çiftlik Bank’a dahil olanların yer aldığı whatsapp grubu bulunuyor. Şimdi mağdurlar bu grup üzerinden paralarını nasıl kurtarabileceklerinin yolunu arıyor.

80 BİN TL YATIRDIM
Bafra’da ki mağdurlardan Mustafa .A, Çiftlik Bank’ı meslektaşımdan duyduktan sonra sisteme 25 bin lira yatırım yapma kararı aldım.30 Gün İçin de bana 35 bin lira ödeme yaptılar.Daha sonra sisteme 80 Bin lira yatırdım.Sistemdeki ödemeler durmadan önce 5 bin liramı kurtarabildim. Ancak şuanda 75 bin lira param Çiftlik Bank’ta kaldı. Bafra ’da çok sayıda kişinin mağdur olduğunu biliyorum. Paramızı kurtarmak için hukuki yolları arıyoruz” şeklinde konuştu.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum