BAFRA'DA ZABITAYA DİRENİNCE OLANLAR OLDU

BAFRA'DA ZABITAYA DİRENİNCE OLANLAR OLDU

Bafra'da zabıta ekipleri tarafından kaldırılmak istenen çay ocağı sahibi kendini iş yerine kilitledi.

A+A-

Yeni Kent Meydanı yanında Murat Tuna’ya ait çağ ocağını kaldırmak için gelen zabıta ekipleri iş yeri sahibinin direnmesi sonucu polis ekiplerinden yardım istedi. Kendini çay ocağına kilitleyen Murat Tuna’yı içerden çıkartmak isteyen polis memurları zor anlar yaşadı. Çay ocağının kapısını açan polis ekiplerine elindeki bulunan zincirle içeri girmelerini engelleyen iş yeri sahibi Murat Tuna’yı arkadaşları ikna ederek dışarı çıkarttı.
Dışarı çıkan Murat Tuna’ya bir polis memurunun elinde bulunan cop ile vurması bir anda vatandaşların tepkisine neden oldu. Arkadaşları tarafından eli yüzü yıkanan iş yeri sahibini polis gözaltına almak istedi. Polislere direnen iş yeri sahibi kelepçe takılarak zorla gözaltına alındı. Bu arada olay yerine gelen eşi ise gördüğü manzara karşısında gözyaşlarına engel olamadı. Murat Tuna’nın polis tarafından gözaltına alınmasının ardından zabıta tarafından çay ocağı bulunduğu yerden kaldırıldı.
İş yeri sahibi Murat Tuna’nın evli bir çocuk babası olduğu ve bir süre önce ev kirasını ödeyemediği için ev sahibi tarafından evden çıkartıldığı öğrenildi.

1.20121005153428.jpg2.20121005153441.jpg3.20121005153456.jpg4.20121005153511.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum