Bafra'da yeni yol süpürme aracı hizmette

Bafra'da yeni yol süpürme aracı hizmette

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Bafra Belediyesine hibe edilen yol süpürme aracı hizmete girdi.

A+A-

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Bafra Belediyesine hibe edilen yol süpürme aracı hizmete girdi.

Bafra Belediyesi halka daha iyi, hızlı ve etkin bir hizmet verebilmek adına araç filosunu genişletmeye devam ediyor.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın girişimleri sonucu vakumlu yol süpürme aracının ilçe temizliğinde önemli rol oynayacak.

Yeni yol süpürme aracı 1700 Lt. 15.000 (m³/saat) su tankı ve 8974 (CC) motor hacmine sahip. 

Bafra için her şeyin en iyisini ve en güzelini yapma gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç "Hizmet kalitesinin artması ve daha hızlı hizmet edebilmek için iş makinesi ve araçlar son derece önemlidir. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız hibesi ile bünyemize kazandırdığımız yeni vakumlu süpürme aracımız, yüksek vakum gücü ve geniş süpürme aralığıyla, meydanlarımızı, bulvarlarımızı, pazar yerleri ve yollarımızı modern şekilde temizleme imkânı sunacak. Kararlı adımlarla sürdürdüğümüz Sıfır Atık projemiz ve bu kapsamda bizlere araç desteği sağlayan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ve tüm Bakanlık yetkililerine Bafra’m adına teşekkür ediyorum. Yeni aracımız ilçemize hayırlı olsun.” dedi.

Başkan Kılıç, yine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hibesi ile alınacak olan kancalı vinç aracı ve hidrolik vinçli yeraltı konteyner çöp toplama aracının ve başlatılan Bakanlık onaylı ve destekli Sıfır atık projesi kapsamında çeşitli bölgelerde yer altı çöp konteynırları uygulaması için gerekli konteynırların sipariş edildiğini ve kısa süre içerisinde geleceğini de sözlerine ekledi.

Yeni yol süpürme aracı ile toplam hizmet aracı sayısını 103’e çıkaran Bafra Belediyesi’nde Başkan Hamit Kılıç döneminde hizmete başlayan araç sayısı ise 14 oldu.

yeni-supurge-araci-1.jpgyeni-supurge-araci-2.jpgyeni-supurge-araci-3.jpgyeni-supurge-araci-4.jpgyeni-supurge-araci-5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.