Bafra'da yeni dolandırıcılık olayı hayrete düşürdü

Bafra'da yeni dolandırıcılık olayı hayrete düşürdü

Yeni bir dolandırıcılık örneği Bafra'da yaşandı. Bafra'da yaşayan 65 yaşındaki A.Ö. telefonuna gelen bir mesajla 22 bin lira borcu olduğunu öğrendi.

A+A-

Bafra'da yaşayan 65 yaşındaki A.Ö. telefonuna Samsun’da bir hukuk bürosu tarafından gelen  mesajla 22 bin lira değerinde borcu olduğunu ve icralık olduğu mesajını aldı. Bafra55.net muhabirine konuşan A.Ö., " Eğer mesaj geldiğinde kızım yanımda olmasaydı o korkuyla bende dolandırılan vatandaşlardan biri olurdum." açıklamasında bulundu. 
BİR SONRAKİ DOLANDIRILAN SİZ OLMAYIN

Telefonuna gelen mesajda önceki yıllara ait bir abonelikten kaynaklı ödeme yapmamasından dolayı borcu olduğunu ve mesajın bir hukuk bürosu tarafından atıldığını söyleyen A.Ö ,  " Telefonuma gelen numaradan ulaşım sağladığımızda, kızım yüz yüze görüşmek istediğini avukatla büronun nerede olduğu gibi sorular sordu. Yüz yüze görüşme yapmadıklarını,  telefon üzerinden vatandaşla iletişim sağladıklarını söylediler. Konuştuklarının yalan olduğu çok anlaşılıyordu. Ama kızım yanımda olmasa ben bu kadarını düşünemezdim. O gün tansiyonum normale dönmedi. Bir dahaki dolandırılan siz olmayın. " ifadelerinde bulundu
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.