Bafra’da Yedaş’tan ve Esnaf Odasından Ortak Eğitim Semineri Verildi

Bafra’da Yedaş’tan ve Esnaf Odasından Ortak Eğitim Semineri Verildi

​​​​​​​Bafra İsmail Ahıskalı Çıraklık Eğitim merkezinde gerçekleşen seminerde, yeni sistemde elektrik abonelik işlemleri hakkında bilgiler verildi.

A+A-

TÜM SÜREÇ EDAŞ ONLINE'DA

Yedaş yetkililerinin konuşmacı olarak katıldığı, Bafra İsmail Ahıskalı Çıraklık Eğitim merkezinde düzenlenen Eğitim Semineri’ne Bafra Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Bülent Kulaksız ile birlikte çok sayıda Oda üyesi esnaf katıldı.

‘Yeni Bağlantı' sürecinde, elektrikçi ve yapı sahiplerinin proje onay ve  bağlantı başvurusu yapabilme imkanı sağlayan EDAŞ ONLINE’ hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirildi.

Sunumda, yeni bağlantı sürecinin  son aşaması olan 'Tesisat kontrol ve geçici kabul başvurularınının da Online yapılabileceği belirtilerek, "Online Uygulama ile yapı sahipleri ve elektrikçiler başvurularını işletmelerimize gelmeden, bulundukları yerden yapabilecek, 7/24 faaliyette olacak sistemde işlemlerini yürütebilecek ve takip edebilecektir" denildi.

SAHA KONTROLÜ, TRAFO TESTİ

Seminerde, işe başlama ve iş bitirme evrakının sisteme yüklenmesi, tesisat  kontrol talebinde bulunulması, yapı bağlantı projesinin sisteme yüklenmesi ve akım trafo test başvurusunun yapılması, enerjilendirme talebinde bulunulması,  konularında detaylı bilgiler verildi.

Eğitim semineri sonunda yaptığı kısa konuşmada Oda Başkanı Bülent Kulaksız, YEDAŞ yetkililerine teşekkür etti.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.