Bafra’da yaz spor okulları start verdi

Bafra’da yaz spor okulları start verdi

Bafra Gençlik ve Spor Müdürlüğünün Organize Ettiği Yaz Spor Okulları Faaliyetleri Başladı. Bafra’da yaz spor okulları start verdi

A+A-

Bafra Gençlik ve Spor Müdürlüğünün Organize Ettiği Yaz Spor Okulları Faaliyetleri Başladı

Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak, çalışmalarımıza her geçen gün yeni branşlar eklenmekte ve katılımlar gözle görülür bir şekilde artmaktadır diyen Bafra Gençlik spor müdürü Osman Şenocak. Gençlerimizin serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak, gençlerimizi korumak, vatanını ve milletini seven, ruh ve beden sağlığı yerinde olan sportmen bir nesil yetiştirmek için çalışıyoruz.'

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi hayata geçiyor. 1 ay ücretsiz olacak kursta 6-14 yaş grubu yararlanabilecek. Osman Şenocak “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın projesi kapsamında “yüzme bilmeyen kalmasın” ile yeni bir projeye star verdik. 6 ve 14 yaş grubu çocuklarımız 1 ay boyunca hafta içi 10.00 -17.30 saatleri arasında ücretsiz yüzme kursları verilecek.

Kursa katılmak isteyen çocuklarımızın velileri ile birlikte Bafra Olimpik Kapalı Yüzme havuzuna gelerek burada dolduracakları form ile beraber kayır işlemlerini yapabilirler.

Ayrıca, Bafra Kaymakamlığı ve Bafra Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü ile birlikte, Polislik sınavlarına, spor akademisi sınavlarına, Bekçilik sınavlarına, uzman ve astsubay sınavlarına uzman spor hocalarımızla beraber 14-30 Haziran arasında bay-bayan tüm halkımıza hazırlık kursları da verilecek.

Bu hazırlık kurslarına girecekler ise, Spor Uzmanı İsmail Akkuş, Spor Antrenörleri Tamer Turan ve Deniz Balçık hocalarımızdan bilgi alabilir.” Dedi.

bafrada-yaz-spor-okullari-start-verdi.jpgbafrada-yaz-spor-okullari-start-verdi-001.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.