Bafra'da yardımlar araçlara yükleniyor

Bafra'da depremzedeler için başlatılan yardım kampanyasında toplanan malzemeler araçlara yüklenmeye başladı.

A+A-

Samsun Valiliği ve Samsun İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Koordinesinde yürütülen yardım çalışmalarına destek amacı Bafra Kaymakamlığı ve Bafra Belediyesi tarafından düzenlenen yardım kampanyasında depremzedelere ulaştırılmak üzere gün boyun gelen yardım malzemeleri Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine gönderildi.
Yardım kampanyasının ardından yapılan çağrı ile birlikte vatandaşlar imkanları dahilinde kullanılmamış çocuk maması, katalitik soba, çocuk bezi, elektrikli ısıtıcılar, battaniye, yastık, yorgan, bot, ambalaj süt, kutu konserve gibi yardım malzemelerini Alparslan Türkeş Parkıtoplantı salonuna getirildi.
Getirilen malzemeler Bafra Kaymakamlığı, Bafra Belediyesi, AK Parti Bafra İlçe Yönetimi, AK Parti Gençlik ve Kadın Kolları üyeleri, MHP Bafra ilçe Başkanlı, STK temsilcileri ve gönüllülerce kolilenerek tıra yükleniyor. Temel gıda ve temel ihtiyaç malzemeleri ile doldurulan tır dualar ile yolcu edildi.
Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, “Öncelikle yardım çağrımıza hızlı bir şekilde yanıt veren ve yardım malzemelerini bizlere ulaştıran halkımıza teşekkür ediyorum. Yaşanan felakette hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise “Halkımızın duyarlılığı ortada kısa sürede bir yarım tırımızı yola çıkardık. İnşallah yarında ikinci tırımızı yola çıkacak. Tüm halkımıza hassasiyetlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Yardım yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızı  Alparslan Türkeş Parkı yanında bulununa toplantı merkezine bekliyoruz. Rabb’im yapılan ve yapılacak yardımları kabul eylesin. Yaşadığımız afette hayatını kaybedenlere Rabb’imden rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim” diye konuştu.

MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ise; Ülkemiz Dünyada hiç yaşanmayan bir afet ile karşı karşıya. Ülke olarak şu anda tek ucut olup afetzelerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Herkes gücü nispetince yardım ediyor.Allah herkezin yardımcısı olsun."

bafrada-depremzedeler-icin-baslatilan-yardim-kampanyasinda-toplanan-malzemeler-araclara-yuklenmeye-basladi-001.jpgbafrada-depremzedeler-icin-baslatilan-yardim-kampanyasinda-toplanan-malzemeler-araclara-yuklenmeye-basladi-003.jpgbafrada-depremzedeler-icin-baslatilan-yardim-kampanyasinda-toplanan-malzemeler-araclara-yuklenmeye-basladi-004.jpgbafrada-depremzedeler-icin-baslatilan-yardim-kampanyasinda-toplanan-malzemeler-araclara-yuklenmeye-basladi-005.jpgbafrada-depremzedeler-icin-baslatilan-yardim-kampanyasinda-toplanan-malzemeler-araclara-yuklenmeye-basladi-006.jpgbafrada-depremzedeler-icin-baslatilan-yardim-kampanyasinda-toplanan-malzemeler-araclara-yuklenmeye-basladi-007.jpgbafrada-depremzedeler-icin-baslatilan-yardim-kampanyasinda-toplanan-malzemeler-araclara-yuklenmeye-basladi-008.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum