Bafra`da utanç davası

Bafra`da utanç davası

Samsun`un Bafra İlçesi`nde 11 Mayıs 2016 tarihinde meydana gelen 12 yaşındaki kız çocuğunun ölümü ile ilgili dava görülmeye başlandı.

A+A-

12 yaşındaki kız çocuğu D.Y.`nin ölümü ile ilgili amcasının oğlu K.Y. tutuklanıp cezaevine gönderilmişti. Ölümü şüpheli bulunan D.Y`in Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin verdiği otopsi raporuna göre, çocuğun çift taraflı cinsel saldırıya uğradığı belirlenmişti. Jandarma olay yeri inceleme ekipleri tarafından evde arama yapılıp, aramalar neticesinde, aynı evde yaşayan amcaoğlu 19 yaşındaki K.Y. gözaltına alınmıştı. 

ZANLI İFADE DEĞİŞTİRDİ

Yapılan sorgusunda, kız çocuğu ile cinsel ilişkiye girdiğini itiraf ettiği belirtilen K.Y.’nin ifadesinde 1 yıldır amcasının kızı D.Y. ile rızası ile ilişkiye girdiğini fakat ölümü ile ilgili sorumluluğunun olmadığını söylediği öğrenildi. Mahkemede ise ifadesini değiştirerek tarafına yöneltilen suçlamaları reddetti.

BABA ŞİKAYETÇİ OLMADI

15 Aralık 2016 Perşembe günü Bafra Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesinde görülen dava da ise K.Y. suçlamaları kabul etmeyerek ilişkiye girmediğini ve ölümü ile ilgili suçunun bulunmadığını ifade etti. Görülen dava da şahitlerin ifadesi alındıktan sonra dava ileri bir tarihe ertelendi. Öte yandan ölen kız çocuğu D.Y.`nin annesi K.Y.`den şikâyetçi olurken, babasının şikâyetçi olmadığı bilgisine ulaşıldı.

 

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.