BAFRA’DA ÜLKÜCÜLERDEN ASKIDA EKMEK KAMPANYASI

BAFRA’DA ÜLKÜCÜLERDEN ASKIDA EKMEK KAMPANYASI

Fırıncıların Türkiye genelinde ekmeğe zam kararı almasının ardından MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin askıda ekmek projesi kapsamında Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanlığı harekete geçti.

A+A-

Ankara'da, özellikle de Çankaya'dan başlamak üzere "Askıda Ekmek Projesi’ni hayata geçireceklerini belirten Bahçeli, şöyle konuştu:

"Hali vakti yerinde her vatan evladı kendisine en yakın ekmek fırınına gitmeli. Eğer 2 ekmek alacaksa 3 ekmek parası ödemeli. Bir ekmeğin askıya alınmasını fırıncıyla paylaşmalı. Fakir fukara kardeşlerim, durumu yerinde olmayan insanlarımız fırına veya ekmek satılan yerlere gittiğinde 'Bana askıdan bir ekmek verebilir misin?' diyebilmeli. Böylelikle kültürümüzün dayanışma ve yardımlaşma dinamikleri harekete geçirilebilmeli. Unutmayalım ki inancımız 'Komşusu açken tok yatan bizden değildir.' esasına dayanmaktadır."

Bahçeli, "Talimat verdiniz mi?" sorusunu da "Gerekli talimatları veriyoruz. Çalışmaları ve girişimleri başlatıyoruz." şeklinde yanıtladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin verdiği talimat sonrası harekete geçen Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Osman Osma Bafr55 haber merkezimize yaptığı açıklamada; “Aziz Türk Milleti'nin hiçbir ferdinin bir lokma ekmeğe muhtaç olmaması; milletimizin arasında birlik, yardımlaşma ve dayanışma kültürünün artırılması adına, "Komşusu açken tok yatan bizden değildir" anlayışı doğrultusunda, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyin talimatlarıyla Askıda Ekmek Projesini, Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanlığı olarak destekliyoruz. MHP Bafra İlçe Başkanımız Sayın Barbaros Turna, Türkav Bafra İlçe Başkanımız Sayın Sami Keskin ile birlikte Askıda Ekmek Projesini Bafra’da başlatmış bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın da bu çağrıya kayıtsız kalmayacağına inanıyor; desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum