BAFRA’DA TRAFİK HAFTASI PROGRAMI

BAFRA’DA TRAFİK HAFTASI PROGRAMI

İsmail Karaduman - Bafra55.net / Samsun`un Bafra ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından 5-11 Mayıs Trafik Haftası etkinliği düzenlendi.

A+A-

Etkinlikler kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri tarafından vatandaşları trafik konusun da daha çok bilgilendirmek amacıyla bir stant açtı. Düzenlenen etkinlikte konuşan Bafra İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, “ Öncelikle şunu belirtmeliyim ki trafik kazaları sürücülerimizin kendine güvenmesinden ve trafik kurallarına fazla uymamaktan dolayı meydana gelmekte. Gündelik yaşamın kolaylaştırılmasında en önemli faktörü trafiktir. Trafik bir medeniyet ölçütüdür. Bunlar Kara yolu kullanıcıların birbirlerine saygı, sevgi ve hoşgörü ile meydana gelir” dedi. Konuşmanın ardından Trafik Haftası kapsamında yılın trafik jandarma görevlisi seçilen Jandarma Uzman Çavuş Adnan Ünüvar`a ve yılın trafik polisi seçilen Mustafa Karaca`ya Kaymakam Ali Fuat Türkel tarafından plaket takdim edildi.

Programa Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, Bafra İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Recep Ali Üstün, Bafra MHP İlçe Başkanı Barbaros Tuna, Bafra CHP İlçe Başkanı Vahid Perçin, Bafra Millet Partisi İlçe Başkanı Rıfat Yılmaz, Oda Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları ve çok sayı da davetli katıldı.

bafra-trafik-3.jpgbafra-trafik-1-001.jpgbafra-trafik-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.